HomeMondenAndreea Mantea isi FACE LIPOASPIRATIE, in ZONA INTIMA, inainte de "Burlacita"!

Andreea Mantea isi FACE LIPOASPIRATIE, in ZONA INTIMA, inainte de “Burlacita”!

vedete-andreea-mantea_MG_2205a_9aafc82747_c598ead69dAndreea Mantea se pregăteşte intens pentru rolul de „burlăciţă”. Bruneta nu a ezitat să apeleze la chirurgia plastică pentru a scăpa de un strat inestetic de grăsime. Protagonista celui mai nou sezon al emisiunii „Burlăciţa”, ce va începe în curând la Antena 1, a apelat la o intervenţie de lipoaspiraţie cu laser.

„Am venit la domnul doctor să mă ajute să scap de anumite… părţi inestetice, de care mă chinui să scap de la începutul anului şi nu reuşesc. Am încercat să ţin o dietă, m-am apucat de sport. Am încercat dar nu am reuşit, aşa că singura soluţie pe care am găsit-o este această lipoaspiraţie cu laser. Această zonă de care eu vreau să scap se a află într-o zonă a corpului unde nu mă pozează paparazzi, unde nu se uită nimeni. Doar eu văd de fiecare dată când mă dezbrac şi mă deranjează foarte tare”, a spus Andreea Mantea, la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1.

În ciuda faptului că are un trup de invidiat, Andreea recunoaşte că este o gurmandă.

„Mai bine mă fac de 100 de kilograme şi mă chinui, dar ştiu că sunt fericită, că mănânc ce vreau şi când vreau. Chiar aseară am devorat nişte aripioare cu cartofi prăjiţi. Pe viitor o să am grijă să nu mai mănânc prăjeli, să nu mai consum grăsimi, dar tot o să mănânc ce vreau eu”, a mărturisit „burlăciţa”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read