404 Not Found


nginx
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, etalon de eleganta si rafinament pe covorul rosu al Premiilor Gopo | FashionLife.ro
HomeEvenimenteAlina Sorescu si Alexandru Ciucu, etalon de eleganta si rafinament pe covorul...

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, etalon de eleganta si rafinament pe covorul rosu al Premiilor Gopo

alina-sorescu-alexandru-ciucu-gopo-20131

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu uimesc prin eleganta si rafinament de fiecare data cand isi fac aparitia pe covorul rosu al unui eveniment important. Aseara, cei doi s-au numarat printre vedetele prezente la ceremonia de decernare a Premiilor Gopo, supranumite Oscarurile romanesti. Alina a optat pentru o rochie eleganta de seara, in vreme ce Alexandru Ciucu a purtat un smoching cu revere ascensionale.

Luni seara, o multime de vedete si-au facutaparitia pe covorul rosu al Premiilor Gopo 2013, etaland tinute care de care mai elegante si mai stylish. La capitolul eleganta au excelat anul acesta Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, ambii purtand tinute extrem de rafinate si potrivite grandiosului eveniment.

Coborata parca direct de pe covorul rosu al Oscarurilor hollywoodiene, Alina Sorescu a facut senzatie intr-o superba rochie de seara mov, semnata Stephan Pelger. Rochia are o croiala deosebita, un umar dezgolit si ii evidentiaza artistei talia de viespe. Design-ul pantofilor purtati aseara de Alina poarta semnatura Mihai Albu.

Nici Alexandru Ciucu nu s-a lasat mai prejos la capitolul vestimentatie, el afisand un smoking cu revere ascensionale, creatie proprie, pe care a fost nevoit sa-l refaca dupa noile sale masuri. Asta deoarece designerul a tinut recent un regim in urma caruia a slabit 14 kilograme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read