996715_530704623673318_870329217_nAlexandra Stan a fost bătută crunt de managerul ei, Marcel Prodan. Cântăreaţa a fost lovită pentru că i-ar fi cerut managerului ei banii pe ultimele şase luni de concerte.

Ieri, managerul Alexandrei Stan a anuntat pe pagina ei de Facebook ca artista a fost victima unui accident rutier. Adevarul se pare ca este insa, altul, dupa cum cantareata a povestit in exclusivitate pentru CANCAN.ro!

La 24 de ore dupa ce fanii din toata lumea ai Alexandrei Stan au fost informati, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, ca vedeta e in stare grava, dupa un accident rutier, artista a facut primele declaratii.

“Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu, cel care m-a batut pana m-a bagat in spital. Vreau sa stie toata lumea ca indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, si nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca sa justifice lipsa mea de la concerte!”, a declarat cantareata in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.