HomeMonden"Alexandra Stan se va duce in genunchi la Marcel Prodan sa o...

“Alexandra Stan se va duce in genunchi la Marcel Prodan sa o ia inapoi si sa ii faca piese, iar el o va calca in picioare”- Vezi cine face aceasta declaratie!

media_137179322371243000Alexandra Stan a fost snopita in bataie la sfarsitul saptamanii. Cel care a lasat-o lata a fost chiar managerul ei cu care avea probleme inca de anul trecut, dupa cum a dezvaluit chiar ea la inceputul acestei saptamani.

Desi a batut-o pana a bagat-o in spital, Alexandra a marturisit ca l-a iertat pe Marcel Prodan. Mircea N Stoian a facut declaratii incredibile despre cei doi.

“Vedem o fată bătută, într-o pijama cu iepuraşi, fără machiaj, într-o situaţie defavorizantă. Ce încearcă Alexandra Stan să obţină, la finalul contractului? Ce vrea de la media, de ce vrea să ne fie milă de ea? Încearcă să obţină sensibilizarea opiniei publice şi ca toată lumea să îi fie favorabilă. De ce acum?”, a declarat “batranul” la Realitatea TV.

Mircea N Stoian este de parere ca Alexandra si Marcel vor ajunge din nou sa lucreze impreuna.

“Fetelor, luaţi-vă un avocat, din primii bani, nu vă mai luaţi cârpiţe, aşa cum zicea Zăvoranca, renunţaţi la câţiva bani şi faceţi un contract bun. Alexandra se va împăca cu omul ăsta, se va duce în genunchi la el să o ia înapoi şi să îi facă piese. Şi el o va călca în picioare. Va dispărea definitiv de pe firmament, în afară de cazul în care îşi va lua un manager din străinătate”, a mai spus Stoian.

1 COMMENT

  1. Thanks , I have just been searching for information about this subject
    for a while and yours is the best I’ve came upon till now.
    But, what concerning the bottom line? Are you certain about the supply?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read