alexandra-stan1

Alexandra Stan ar fi putut fi milionara pana acum. A avut hituri care se aud inca peste tot in lume si multe concerte pretutindeni. Cu toate acestea, cea mai mare parte din incasari o primeste managerul ei, cel care a si batut-o recent.

Alexandra Stan este, probabil, una din cele mai sarace artiste de val. Desi ar fi trebuit sa fie pana acum milionara, gratie succesului de care s-a bucurat in ultimii ani, artista este departe de acest statut.

De vina este intelegerea proasta pe care a avut-o cu managerul ei, Marcel Prodan, cel care ii este si iubit si cel care i-a si produs o parte din cantece. Alexandra primeste doar 20% din incasarile generate de concerte si de difuzarile pieselor sale. Cand, in mod normal, ar fi trebuit sa fie invers.

Astfel, din cei 3000 de euro incasati pe un concert in Romania, sau 10.000 in strainatate, Alexandra Stan primea doar 600 de euro, respectiv 2000 de euro.

Conform Cancan.ro, din aceasta suma ea trebuia sa isi achizitioneze hainele de scena si sa acopere toate cheltuielile pentru imagine. In acest timp, managerul se plimba in propriul SUV de 80.000 de euro, iar ea apeleaza la taxi sau la masina familiei sale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.