cine-este-al-doilea-masterchef-al-romaniei-si-castigatorul-premiului-de-50000-de-euro_1_size8

La inceputul ultimei editii MasterChef din acest sezon 6 concurenti luptau pentru marele titlu de “MasterChef”: Nicusor, Alexandru, Ana, Aida, Mihai si Maria Pop. Dupa prima proba, Ana si Maria Pop au fost eliminate, iar dupa alta proba, si Nicusor Coroama a parasit competitia.

Asa se face ca in Marea Finala au ajuns doar trei dintre cei mai buni: Alexandru Hora, Mihai Toader si Aida Parascan. Pentru ultima proba din concurs, cei trei au avut de gatit un meniu deosebit, care sa poata fi numit “autograful lor culinar”, ceva ce ii poate reprezenta.

Aida Parascan a fost cea care s-a descurcat cel mai bine, asa ca a fost declarata castigatoare, iar Petru Buiuca, primul MasterChef al Romaniei, i-a inmanat premiul de 50.000 de euro. “As vrea sa plang de fericire si n-am lacrimi. Sunt socata!” a fost prima reactie a Aidei dupa aflarea marii vesti.

“Aida e o luptatoare. Un barbat in piele de femeie. Cara oale mari, pline, ii da pe altii la o parte, lasa ca fac eu”, a remarcat Chef Catalin Scarlatescu.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.