mihai-bendeac-noua-iubita

Mihai Bendeac, una dintre cele mai nonconformiste figuri din showbiz-ul autohton, pare sa fie indragostit de Ioana Anuta, fosta concurenta a emisiunii „X Factor”. Simpaticul actor nu ezita chiar sa o prezinte pe artista sub titulatura „iubita mea”!

Mihai Bendeac se poate lauda cu un succes nebun printre domnisoarele din Romania. Cu toate astea, actorul pare a nu fi intocmai statornic atunci cand vine vorba despre relatiile de amor. A trait pana acum cateva povesti de iubire, iar printre cele care au reusit sa-i „fure” pentru o vreme inima se numara Sore, Andreea Popescu sau Alexandra Catineanu (handbalista).

Dupa perioada destul de lunga in care nu s-a mai stiut nimic despre viata lui amoroasa, Mihai Bendeac si-a luat astazi prin surprindere fanii, postand pe contul lui oficial de Facebook un filmulet cu descrierea „iubita mea”.

ioana-anuta2

Filmuletul cu pricina este preluat de pe libertatea.ro si o intruchipeaza pe Ioana Anuta, fosta concurenta X Factor, interpretand intr-o maniera proprie piesa „Valerie” a regretatei Amy Winehouse.

Fanii au tras astfel concluzia ca Ioana este noua iubita oficiala a lui Bendeac, necontenind in a-l felicita si a-i lauda acesteia calitatile vocale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.