HomeMondenAdriana Bahmuteanu si-a dus copiii la psiholog, afectati de perioada in care...

Adriana Bahmuteanu si-a dus copiii la psiholog, afectati de perioada in care parintii lor s-au certat!

adriana_bahmuteanu_copii

Adriana Bahmuteanu a decis sa isi duca cei doi copii, pe Maximus si pe Eduard-Gabriel, la psiholog. Micutii au fost, se pare, afectati de cele cateva luni in care parintii lor au fost despartiti.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana formeaza din nou un cuplu. Chiar daca nu si-au refacut casnicia, cel putin nu inca, cei doi locuiesc acum impreuna. Au facut acest gest nu doar pentru ca se iubesc, ci in mod special pentru binele copiilor lor.

Maximus si Eduard-Gabriel au suferit probabil in cele cateva luni in care au locuit alaturi de mama lor intr-o casa straina, departe de vila in care au stat inca din primele lor zile de viata. Din pricina acestei perioade dificile, in care tatal lor abia daca i-a vizitat, Adriana Bahmuteanu a decis sa ii duca la psiholog.

“Din cate stiu ei, Adriana si-a dus baietii la psiholog! A vrut sa vada ce impact a avut divortul asupra lor si ce i-a zis specialistul a speriat-o. In cazurile de separare, copiii plang dupa parintele care lipseste in acel moment de langa ei. Adica, atunci cand sunt cu mama lor, ei simt lipsa tatalui si invers.

E o situatie ciudata, dar foarte des intalnita si are un impact negativ asupra micutilor! Nu e bine sa faca parte din familii dezbinate, pentru ca le afecteaza in timp comportamentul. Probabil, cand a auzit aceste lucruri, Adriana a decis sa revina acasa, la Prigoana. A fost, cu siguranta, unul dintre motive”, a povestit o persoana apropiata de-a Adrianei pentru WOWbiz.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read