HomeMondenAdrian Cristea o vrea pe Bianca Dragusanu inapoi!

Adrian Cristea o vrea pe Bianca Dragusanu inapoi!

bianca-dragusanu-adrian-cristea-victor-slav

La doar cateva luni inainte de nunta cu Victor Slav, Bianca Dragusanu intampina o problema. Fostul ei iubit, Adrian Cristea, pare sa o doreasca inapoi si ii trimite sms-uri prin care incearca sa o convinga sa nu se marite.

Bianca Dragusanu a constatat cu stupoare ca nu poate fi uitata prea usor de fostii ei iubiti. In timp ce Catalin Botezatu are numai cuvinte frumoase de spus la adresa ei, Adrian Cristea pare ravasit de gandul ca fosta lui iubita se va marita in toamna cu Victor Slav.

Conform apropiatilor citati de Click, fotbalistul ii trimite sms-uri prin care incearca sa o convinga sa nu se marite. „Printul a inceput sa o caute din nou pe fosta iubita, dandu-i non-stop SMS-uri, pentru a o convinge sa nu se marite. Vrea sa o recucereasca”, au declarat apropiatii lui.

Bianca Dragusanu si Victor Slav se vor casatori, se pare, la inceputul lunii septembrie, la Deva, petrecerea urmand sa aiba loc intr-un restaurant cu gradina de vara, adica exact cadrul in care roscata viseaza sa se marite: in cadrul unei petreceri in aer liber.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read