HomeMondenAdevarul despre conflictul dintre Anda Adam si Bianca Dragusanu!

Adevarul despre conflictul dintre Anda Adam si Bianca Dragusanu!

anda-adam-victor-slav-bianca-dragusanu-cuplu

Anda Adam a reusit, in sfarsit, sa explice care este adevarata situatie a relatiei sale cu Bianca Dragusanu Despre ele, presa tabloida insista sa mentioneze ca s-ar afla intr-un etern conflict, speculand de pe urma fiecarei declaratii.

Anda Adam si Bianca Dragusanu sunt, probabil, cele mai mediatizate vedete ale anului. Iar unul dintre motive este faptul ca Bianca se iubeste in prezent cu fostul partener al solistei, Victor Slav. De aici s-a iscat un adevarat fluviu de stiri de tip tabloid. Se speculeaza de pe urma oricarei declaratii sau aparitii publice ale celor doua pentru a parea ca se afla in conflict.

Anda Adam explica intr-un mod cat se poate de clar si de diplomat cum sta situatia cu adevarat.

“Nu am nimic impotriva relatiei Biancai cu Victor. Pentru mine este un subiect inchis, sper sa se retina acest lucru. De ea nu ma intereseaza, e o persoana pe care nu o cunosc si parintii m-au invatat sa nu vorbesc in necunostinta de cauza. Altii isi permit sa vorbeasca despre mine, desi nu le-am facut nimic.

Le-am dorit sa fie fericiti, sunt impacata cu conjunctura si nu ma intereseaza acest subiect. Mi se pare de bun simt ca nici ea sa nu faca declaratii despre mine. 

M-am saturat sa ma justific pentru lucruri penibile. Sunt singura, nu am obligatii, nu am copii, nu am fost casatorita, nu am de ce sa ma ascund. Acum nu sunt cu nimeni. Sunt bucuresteanca si cunosc multi oameni datorita meseriei mele.

Fac acest lucru de 13 ani, nu exista cineva in lumea asta mondena pe care sa nu cunosc. Mi se pare penibil sa ies undeva unde ma intalnesc cu oameni pe care ii stiu de ani de zile si sa nu ii bag in seama de teama ca cineva sa nu ma filmeze cu telefonul si sa spuna ca m-am combinat. Nu alerg dupa nimeni. Nu am timp nici sa dorm, dar de o relatie.

Cu Adi Cristea ma cunosc. Nu are legatura insa cu Bianca, nu exista nicio legatura intre noi in afara lui Victor Slav, nici de asemanare. Stiu oameni pe care ea nu ii cunostea inainte sa vina in Bucuresti.

Pe Catalin il stiu dinainte ca el sa fie cu Bianca Dragusanu. Imi pare rau ca Bianca a venit aici si a cunoscut aceeasi oameni ca mine.

Il stiu pe Bote de cand sunt copil, nu am vina ca el e cu altele si il stiu. Cine vrea adevarul, il aude de la mine. Nu sunt cu nimeni din cei care presa a incercat sa ma cupleze. Noi doi suntem prieteni, avem o relatie deosebita si nu stim ce va fi mai incolo. Tot ce s-a scris nu e adevarat”, a declarat Anda Adam pentru Antena 1.

Auzind vorbele intelepte ale Andei Adam, Bianca Dragusanu reactioneaza intr-un mod la fel de diplomat.

“Eu am raspuns unor intrebari si ele au fost interpretate. Anda are dreptate, ma bucur ca este o fata educata. Sunt de aceeasi parere cu ea. Nu cred ca intereseaza pe cineva daca au o relatie, parerile sunt impartite. Dumnezeu stie daca e suparata ca sunt cu Victor, sunt educata. E o chestie interpretabila, nu avem ce regla, nu ne-am certat. Lumea are grija sa iste astfel de conversatii inutile. Relatia Andei cu Bote nu ma priveste, nu am de ce sa comentez relatia si viata altora”, a declarant ea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read