HomeMondenAdele paraseste Marea Britanie? Iata cine a convins-o!

Adele paraseste Marea Britanie? Iata cine a convins-o!

adele

In presa internationala au inceput sa circule o serie de zvonuri conform carora Adele si-a propus sa paraseasca Londra pentru a se muta, impreuna cu familia, in Los Angeles. Se pare ca artista este de parere ca pe coasta de vest a Statelor Unite va reusi mai bine sa impace atat viata de proaspata mamica, cat si cea de artist. …

In prima parte a anului 2013, Adele a petrecut mai mult de o luna in California, locuind alaturi de micutul Angelo si iubitul ei, Simon Konecki, intr-o casa inchiriata, a carui proprietar este nimeni altul decat Sir Paul McCartney.

Perioada aceasta pare sa o fi facut pe indragita artista sa ia in serios ideea de a se muta definitiv in America.

Adele si iubitul ei isi cauta o casa intr-unul dintre cele mai luxoase cartiere din Beverly Hills. Robbie Williams si sotia lui, Ayda, i-au spus ca astfel ar putea avea spatiul de care are nevoie pentru a-si trai linistita viata, dar si intimitatea pe care si-o doreste”, a declarat o sursa pentru Daily Mirror.

Se pare ca Adele ar fi castigat, doar in ultimul an, impresionanta suma de 32 de milioane de dolari, ceea ce ii permite artistei sa-si achizitioneze o resedinta de lux. Conform sursei citate de Daily Mirror, ea urmeaza sa-si construiasca propriul studio in incinta casei, pentru a nu fi nevoita sa se desparta de copilul ei atunci cand lucreaza.

Adele detine deja doua proprietati in Marea Britanie – una in Notting Hill, iar cealalta undeva langa Brighton.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read