leonardo

Editia din acest an a amfAar Cinema Against AIDS Gala de la Cannes a reusit sa stranga donatii in valoare de 32,3 milioane de dolari, iar punctul de maxim interes a fost licitarea unui loc pentru o excursie in spatiu alaturi de Leonardo DiCaprio. Pentru a zbura in spatiu alaturi de celebrul actor, un rus din Monaco a platit nu mai putin de 1,5 milioane de dolari.

In cadrul amfAr Cinema Against AIDS Gala de la Cannes a fost licitat un loc pentru o excursie in spatiu alaturi de Leonardo DiCaprio, la bordul navei spatiale Virgin Galactic, detinuta de Sir Richard Branson. Aceste excursii in spatiu operate cu nava Virgin Galactic vor debuta la finalul anului 2013.

Agentul imobiliar rus, Vasily Klyukin, in varsta de 37, va avea sansa de a-i tine companie celebrului actor din “The Great Gatsby”, in excursia care va avea loc la sfarsitul acestui an. Daca un loc intr-o astfel de expeditie costa in jur de 150.000 de dolari, iata ca rusul a platit nu mai putin de 1,5 milioane pentru a avea sansa sa-l cunoasca indeaproape pe DiCaprio.

Licitatia a fost condusa de Sharon Stone, iar rusul va avea sansa de a se pregati pentru excursia in spatiu, alturi de DiCaprio, cu trei zile inainte, la o baza aeriana din New Mexico.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.