Nicio decizie de divorţ nu poate fi luată fără ca persoanele implicate să aibă motivele lor solide. La fel se întâmplă şi în cazul cuplului Marin-Bănică. Uşor-uşor, de-a lungul anilor, cele două vedete au adunat frustări care s-au transformat în motive de despărţire oficială.

1. Scandalul legat de o presupusă aventură cu Lavinia. Explicaţiile celor doi presupuşi amanţi au părut de la bun început cusute cu aţă albă.

2. Bănuiala că Ştefan i-ar fi făcut un copil Adrianei. Faptul că Andreea a izbucnit în public, la un eveniment monden, cerându-i Adrianei să spună adevărul despre tatăl copilului ei, arată că n-a crezut niciodată în întregime în explicaţiile soţului ei.

3. Andreea a făcut un pas înapoi din viaţa publică, după căsătoria cu Ştefan. L-a lăsat pe el în lumina relfectoarelor. S-a vorbit chiar despre faptul că a refuzat propuneri foarte tentante din partea televiziunilor.

Este ştiut că, în căsnicia cu Mihaela Rădulescu, Ştefan a fost invidios pe succesul la public al acesteia. Probabil că Andreea a vrut să evite o situaţie asemănătoare, iar acest lucru i-a provocat frustrare.

4. Lipsa de susţinere a lui Ştefan în chestiunea afecţiunilor medicale ale Andreei. Vedeta a fost de cele mai multe ori singură sau însoţită doar de micuţa Violeta la clinica din Istanbul , pentru a-şi trata boala.

5. Schimbarea de look a vedetei. În ultimii ani, Andreea a lăsat impresia că nu-şi mai poate ţine sub control greutatea, deşi făcea eforturi mari în acest sens.

6. Depresia postnatală prin care a trecut Andreea. Vedeta nu a ascuns că a avut nevoie de psiholog pentru a depăşi acele momente. La vremea respectivă a declarat că cel care a trimis-o la un specialist a fost chiar Ştefan.

E posibil ca aceste probleme să fi lăsat însă urme adânci şi să fi dus în timp la răcirea relaţiei.

7. Ştefan Bănică jr nu a fost niciodată fanul petrecerilor mondene. Dacă la începutul relaţiei, cei doi erau văzuţi mereu împreună, în ultimul timp, doar Andreea mai participa la asemenea evenimente.

8. Presiunea mass-media asupra cuplului. Repetatele scandaluri au fost urmate de interviuri explicative, iar cuvântul “divorţ” a fost rostit de câteva ori. E posibil ca lejeritatea cu care Andreea a vorbit despre eventualitatea unui divorţ să-l fi deranjat pe Ştefan.

9. Discrepanţa dintre veniturile celor doi. Percepţia generală este că Ştefan Bănică junior aducea banii în casă. Sau că numai el îi aducea.

Artistul avea o carieră profesională în plină ascendenţă: era prezentatorul emisiunii “Dansez pentru tine”, unde avea un salariu de 25.000 de euro, plus că evenimentele sale artistice umpleau Sala Palatului.

10. Şi-au ignorat reciproc activităţile profesionale. Andreea a lipsit de la lansarea albumului lui Bănică, “Altceva”, din octombrie, în timp ce artistul nu şi-a făcut prezenţa la premiera filmului “Ho ho ho 2″, în care “Zâna” a avut un rol.

11. Comparaţia cu „fostele”. Andreea a fost tot timpul sub presiunea comparaţiei cu fostele soţii sau iubite ale lui Ştefan. În majoritatea interviurilor, vedeta s-a raportat la trecutul lui Ştefan, lăsând impresia că se află într-o competiţie cu „fostele” şi că ţine să demonstreze că, de data aceasta, lucrurile vor sta diferit.

12. Reputaţia de cuceritor a lui Ştefan. Artistul nu a lăsat niciodată impresia de familist convins. A trecut pe la starea civilă de trei ori şi a făcut un copil cu o femeie pe care toată lumea o privea ca pe soţia lui. Când toţi aşteptau nunta, Ştefan a anunţat că se însoară cu… Andreea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.