zac-posen-gold-dress3

Ducand la un nivel foarte inalt ideea de rochie demna de covorul rosu, designer-ul Zac Posen a creat o rochie de seara complet acoperita cu paiete din aur de 24 de karate. Spectaculoasa tinuta costa nu mai putin de 1.5 milioane de dolari si a fost realizata pentru a onora inghetata Magnum Gold!

Atunci cand te gandesti la o rochie pentru covorul rosu, cu siguranta iti vine in minte ceva spectaculos si unic! Ei bine, ce ar putea fi mai spectaculos decat o rochie extrem de eleganta, acoperita complet cu paiete din aur de 24 de karate? Nu, nu este vorba despre o rochie din basme, ci despre cea mai noua creatie a celebrului Zac Posen!

„Sa creez pentru prima oara o rochie din aur de 24 de karate a fost cu adevarat o experienta unica si nepretuita! Eu sunt in mod natural atras de lux si ador sa-mi fortez creativitatea, astfel ca procesul realizarii unei rochii couture facuta din aur a fost senzational”, a declarat Zac Posen, jurat in cadrul show-ului „Project Runway”.

Rochia a fost creata pentru a onora noua inghetata Magnum Gold.

„Am fost inspirat de Magnum Gold, in ceea ce priveste design-ul rochiei. Trena ma duce cu gandul la o inghetata care se topeste”, adauga designer-ul.

Rochia va aparea pentru prima oara pe data de 18 aprilie, intr-un scurt metraj realizat de Magnum si a carei vedeta este Joe Manganiello.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.