beyonce-blue-ivy-SP-042912

Este absolut incredibil care sunt cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată care chiar au dat roade la unele femei ce nu mai sperau să facă un copil vreodată.

Am realizat o listă cu cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată care, într-un anume procent, chiar au dat roade pentru unele femei.

Sigur că unele dintre aceste moduri sunt mai degrabă superstiții ce nu au o explicație științifică, însă unele schimbări importante din alimentația ta de exemplu poate face minuni.

Cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată: mănâncă zmeură și coacăze

Mai multe cercetări recente au arătat că datorită consumului de zmeură și coacăze șansele de a rămâne gravidă o femeie cresc cu 20%. Deși poate părea ciudat, consumul de coacăze și zmeură ajută atât bărbații cât și femeile să devină mai fertili datorită Vitaminei C pe care o conțin.

Cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată: folosește ou pe post de lubrifiant

Cu toate că nu ți-aș recomanda așa ceva, este unul dintre cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată. Folosește conținutul unui ou pe post de lubrifiant în timpul sexului. Explicația ar fi faptul că spermatozoizii ar aluneca mai ușor și asta ar face posibil ca femeia să rămână mai ușor însărcinată.

Cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată: stai la soare

Cercetătorii susțin că doar 20 de minute în plus de stat la soare în fiecare zi îmbunătățesc semnificativ șansele unui cuplu de a concepe un copil. Vitamina D, cunoscută pentru faptul că e produsă de corp atunci când ne expunem la lumina soarelui, ajută la îmbunătățirea spermei la bărbați și reglează numărul hormonilor sexuali din corpul femeii.

Cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată: poartă chiloții bătuți de razele lunii

O bună parte din populația din Congo este de părere că dacă îți pui chiloții pe casă într-o noapte cu lună plină și îi porți următoarea zi, ai toate șansele să rămâi însărcinată. Asta chiar este unul dintre cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată.

Cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată: pleacă în vacanță în Italia

O altă tradiție care susțin multe cupluri că a dat roade este să mergi în Napoli la altarul de Sain Mary Frances unde trebuie să stai pe ‘scaunul fertilității’. Este unul dintre cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată, însă studiile au dovedit că dacă pleci în vacanță ești mult mai relaxată și tu cât și partenerul tău, aveți timp mai mult unul pentru celălalt și astfel chiar ai putea rămâne gravidă.

Cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată: suc de grapefruit

Se pare că unele din substanțele conținute de acest fruct au ca efect fluidizarea mucusului cervical, ceea ce face viața spermatozoizilor mult mai ușoară.

Cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată: aranjează casa feng shui

Arta tradițională chineză de a aranja lucrurile în casă îți poate înfluența chiar și o posibilă sarcină. Ai nevoie de un spațiu curat, deschis și primitor în casa ta pentru a putea să concepi un copil. Poate nu e dintre cele mai ciudate moduri de a rămâne însărcinată, însă e clar că ține doar de o anumită superstiție și nu ceva științific.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.