Home Incaltaminte Porti UGG-uri false? Cainii raton sunt jupuiti de vii pentru confectionarea lor!

Porti UGG-uri false? Cainii raton sunt jupuiti de vii pentru confectionarea lor!

0

Daca nu iti vine sa dai 200 de euro pe o pereche de UGG-uri originale, facute din piele de oaie, macar asigura-te ca cele pe care le cumperi sunt facute din piele sintetica. Activistii pentru drepturile animalelor din Marea Britanie au descoperit ca anumite imitatii sunt facute din piele de caini raton, jupuiti de vii.

Potrivit Mediafax, activistii pentru drepturile animalelor din Marea Britanie au cerut blocarea comertului cu acest tip de incaltaminte si etichetarea clara, dupa ce au aparut imagini socante in care caini raton sunt jupuiti de vii pentru a realiza imitatii ale UGG-urilor.

Unele companii din Australia, unde este fabricat acest tip de incaltaminte, folosesc pentru productie caini raton din China, insa scriu pe eticheta cizmelor ca sunt realizate de “piele de oaie australiana”. O aparatoare a drepturilor animalelor a declarat ca in cei peste zece ani de munca in domeniu nu a vazut un filmulet mai socant.

“Nu doar uciderea animalelor este ingrozitoare, ci faptul ca trebuie sa indure aceasta moarte lenta si dureroasa”, a declarat femeia.

Iti cam trece pofta de UGG-uri, nu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.