HomeHoroscopTop 5 zodii cu noroc la bani in luna septembrie 2016

Top 5 zodii cu noroc la bani in luna septembrie 2016

bani-zodii

Afla care sunt semnele zodiacale pline de noroc in plan financiar in prima luna de toamna! Daca nu va numarati printre cele mai norocoase zodii in Septembrie nu disperati, urmeaza intotdeauna o alta luna. Pana una alta sa ne bucuram pentru prietenii si familiile noastre!

Berbec: inceputul unei perioade foarte bune in ceea ce priveste contractele banoase

Intrarea lui Jupiter in casa parteneriatului pe data de 9 septembrie prezice 13 luni de oportunitati profesionale. Va fi inceputul unei noi perioade foarte bune pentru Berbeci in ceea ce priveste colaborarile, parteneriatele de afaceri si contractele banoase. Pentru ca influenta lui Jupiter este dublata de cea a lui Venus septembrie 2016 va fi o luna foarte promitatoare in aceasta directie, mai ales daca nativii vor fi chibzuiti si nu isi vor irosii banii pe lucruri inutile ci ii vor investi in ceva de viitor. Si din moment ce Venus este conducatorul casei banilor din Berbec este de asteptat sa fie si o luna prospera, cu venituri marite si datorii inapoiate. Vor avea mult de munca acesti nativi si vor intampina anumite probleme, iar cu Mercur retrograd in casa carierei in aceasta luna este posibil ca aceasta extra activitate sa fie stresanta, obositoare deoarece va presupune si deplasari in afara orasului sau chiar a tarii si pe acest fond nervos vor aparea cateva probleme de comunicare mai ales in ceea ce priveste probleme financiare, dar totul se va rezolva de la sine.

Taur: satisfacii finaciare si impliniri profesionale

In data de 9 septembrie 2016 Jupiter va intra in casa carierei la Tauri si va ramane acolo pana in octombrie 2017, ceea ce va asigura 13 luni de satisfactii financiare si impliniri profesionale. Cu Jupiter in casa carierei acesti nativi si-ar putea schimba in sfarsit locul de munca cu unul mai satisfacator, si-ar putea gasi un job care sa le completezse veniturile sau ar putea imbunatati substantial finantele de acum. Desi aceasta planeta aduce un volum foarte mare de munca si posibil program prelungit la birou, rezultatele vor fi pe masura si munca va parea mai mult o joaca. In luna septembrie, cei nascuti in aceasta zodie se vor bucura si de influenta lui Venus deci va fi o perioada usoara si cu multe beneficii materiale. Totusi, ar trebui ca Taurii sa fie atenti cum isi manageriaza banii, pentru a nu ramane in imposibilitate de plata a facturilor si deoarece abia la sfarsitul lunii vor putea rasufla cu adevarat usurati.

Fecioara: se indeplineste dorinta de a avea bani pentru vacanta mult visata

Pentru prima oara dupa mult timp norocul se revarsa asupra Fecioarelor si le indeplineste dorinta de a avea bani pentru vacanta mult visata. Acestea trebuie sa se calmeze putin cat timp Soarele este in zodia Leu si sa castige mai mult dand frau liber creativitatii sau lucrand in spatele unui mare om in domeniul in care vor sa lucreze. Ar trebui sa isi ia cateva zile de concediu sa se odihneasca si sa vina cu forte proaspete la munca, ceea ce le va permite sa iasa in evidenta cu aptitudinile lor artistice si dorinta de castig pe care o au. Cu Marte in Sagetator vor avea posibilitatea sa munceasca de acasa si sa se inspire pentru castiguri suplimentare din treburile casnice. S-ar putea chiar sa isi deschida o firma de curatenie sau o cresa ori sa preia afacerea familiei. Pe 9 septembrie Jupiter va migra catre Balanta si se va apropia de casa banilor si a carierei in Fecioara, ceea ce inseamna un boom in cariera acestor nativi, care va veni evident cu o promovare si o marire de salariu.

Balanta: o perioada promitatoare din punct de vedere finaciar

Datorita intrarii lui Jupiter in Balanta pe data de 9 septembrie nativii acestei zodii vor intra intr-o perioada promitatoare din punct de vedere financiar, care va tine pana in 10 octombrie 2017. Cu aceasta planeta de partea lor Balantele nu au de ce sa se teama, increderea in fortele proprii va fi mare si le va permite sa ia parte la multe activitati benefice pe termen lung. Vor avea curajul sa initializeze proiecte inovatoare, care in trecut pareau nerealizabile, vor simti nevoia sa se extinda pe toate planurile, sa avanseze, sa faca ceva special si chiar daca asta e posibil sa le aduca ceva greutati in relatiile personale totusi la va mari substantial veniturile. In acest interval miraculos Jupiter va aduce mult noroc, oportunitati si impliniri profesionale. Insa pe langa Jupiter se mai afla si Venus, care aduce multi bani, succes in colaborari si contractele nou incheiate. Cat despre eclipsa de Luna din data de 16 aceasta va veni cu o schimbare surprinzatoare in plan profesional, posibil o avansare sau chiar un loc de munca nou cu mult mai bine platit.

Capricorn: se va deschide un an plin de oportunitati financiare si rezultate pe masura

Septembrie va fi o luna extrem de prolifica pentru Capricorni, deoarece Jupiter va intra glorios in casa carierei si va deschide un an plin de oportunitati financiare si rezultate pe masura. Se vor deschide noi orizonturi, vor aparea multiple posibilitati de crestere a veniturilor, avansare in cariera si imbunatatire a statusului social pentru a se mari astfel prestigiul si autoritatea, respectiv influenta in anumite domenii infloritoare. Succesul ar putea avea loc in afara granitelor sau cu ajutorul unor straini care au cunostinte mai vaste in domeniul legislatiei de afaceri, culturii organizationale sau studii mai inalte in bussiness. Din punct de vedere profesional septembrie va fi o luna norocoasa pentru Capricorni, deoarece pe langa Jupiter din casa carierei se va afla si Venus, care va face posibila relationarea mai usoara cu cei care conteaza si o impresie foarte buna in cadrul unor simpozioane si in public in general, ceea ce poate face doar bine pentru buzunarul fiecaruia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read