HomeHoroscopSpune-mi ce zodie e ca sa iti spun daca te insala!

Spune-mi ce zodie e ca sa iti spun daca te insala!

Într-o relaţie, comunicarea şi încrederea în partenerul de viaţă sunt foarte importante. Când există dubii, iubirea începe să scârţâie şi, dacă problemele nu sunt rezolvate, se ajunge la despărţire.

14288241224cf4e53b

Ştiaţi că unele zodii sunt predispuse spre înşelat? Iată câteva caracteristici ale fiecărei zodii după care vă puteţi ghida

Berbec

Berbecii au nevoie de multă afecţiune din partea persoanei iubite, iar dacă nu au parte de ea, nu o să ezite să o caute în altă parte. Vor fi fideli doar dacă sunt mulţumiţi de relaţie din toate punctele de vedere.

Taur

Taurul este una dintre cele mai fidele zodii! Va călca strâmb doar atunci când va simţi că partenerul nu îi este loial. Are mare nevoie de răsfăţ şi atenţie.

Gemeni

Gemenii au două feţe şi pot ascunde cu uşurinţă o minciună. Aşa că mare atenţie la scuzele pe care le invocă ei în cazul unei situaţii limită!

Rac

Racii sunt foarte sensibili, iar în clipa în care simt că acel ceva nu e la locul lui, fac mulţi paşi înapoi. Dacă ajunge să nu se simtă iubit şi apreciat, poate să se îndrepte către înşelat, pentru a găsi în altă parte ceea ce nu i se oferă.

Leu

Leul este, cu siguranţă, regele zodiacului! Vrea întotdeauna să fie apreciat, admirat, iubit, mereu în centrul atenţiei. Are tendinţa să flirteze destul de mult şi poate avea foarte multe aventuri de scurtă durată.

Fecioară

De regulă, nativii din Fecioară se dăruiesc 100% unei relaţii. Dacă se simt iubiţi şi ocrotiţi, vor fi fideli toată viaţa.

Balanţă

Balanţele sunt extrem de sociabile şi pot intra în contact cu foarte multe persoane, mai ales de sex opus, însă rareori înşeală dacă au o relaţie stabilă şi frumoasă.

Scorpion

Zodia Scorpion este una dintre cele mai fidele zodii. Daca nu sunt trădaţi, scorpionii se ataşează foarte repede de cineva şi ajung să iubească pasional.

Săgetător

El are nevoie de aventură în viaţa lui şi nu poate sta într-o relaţie prea mult timp. Este interesat de libertate şi de bani, mai mult decât de stabilitate în cuplu.
Capricorn

Capricornii vor respect şi iubire de la partenerul de viaţă. Dacă au parte de asta în relaţie, nu vor lăsa pe nimeni şi nimic să intervină în povestea lor de iubire.

Vărsător

Nativii din Vărsător sunt imprevizibili. Pot înşela sau nu, în funcţie de starea lor dintr-o anumită zi. Sunt destul de misterioşi şi trebuie să le câştigi încrederea dacă vrei să le ştii secretele.

Peşti

Peştii visează la perfecţiune în dragoste. Vor o relaţie de basm, în care certurile să nu aibă loc, în care iubirea să plutească în aer. Aşa că rareori se gândesc să-şi înşele partenerul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read