femeie_musulmana_01_35db3179e7

Află mai multe despre personalitatea ta şi a iubitul tău din horoscopul arab. Vezi ce armă corespunde zodiei tale şi ce spuen aceasta despre tine.

În horoscopul arab, zodiile sunt înlocuite de arme, împărţite în trei grupuri.

Armele ascuţite. Cei aflaţi sub influenţa armelor ascuţite adoră stabilitatea, dar sunt geloşi şi nu acceptă să fie înşelaţi.

Sabia: 24 noiembrie-3 ianuarie
Cutitul: 20 martie-1 mai
Pumnal: 2 mai-15iunie

Armele cu bătaie lungă. Cei aflaţi sub influenţa acestor arme dau totul în dragoste şi aşteaptă acelaşi lucru. Când vine vorba de sex, sunt pasionali şi dornici de noutăţi.

Sulita: 16 iunie-22 iulie
Prastia: 23 iulie-4 septembrie
Arcul: 11 februarie-19 martie

Armele “grele”. Persoanele influenţate de armele grele pot fi fericite în dragoste dacă renunţă la mândrie şi orgoliu.

Toporul: 5 septembrie-14 octombrie
Buzduganul: 15 octombrie-23 noiembrie
Ghioaga: 4 ianuarie-10 februarie

Sabia

Eşti dinamică, sociabilă, curioasă, dar puţin imatură în dragoste. Aştepţi să fii răsfăţată şi să ţe se facă toate mofturile fără să te gândeşti la nevoile celuilalt. Eşti geloasă şi partenerul tău poate să sufere din cauza lipsei de libertate. Va trebui să fii mai serioasă şi mai matură fiindcă superficialitatea nu îţi aduce nimic bun.

Cuţitul

Eşti energică, puternică şi de încredere, dar puţin cam impulsivă. De multe ori îţi pierzi cumpătul şi declanşezi conflicte pe care le stingi cu greu şi care îţi stârnesc regrete. În dragoste eşti pasională, dar poţi ajunge să-ţi sufoci partenerul cu atâta atenţie. Trebuie să fii mai independentă şi mai calculată dacă vrei să ai parte de fericire.

Pumnalul

Eşti muncitoare şi perseverentă, ceea ce te ajută mult în viaşa profesională şi socială. Dar în dragoste nu depui un efort la fel de intens şi aştepţi să primeşti multe fără să oferi nimic în schimb. Preocupată de cariera ta, uiţi să-i acorzi atenţia necesară partenerului, deşi simţi nevoia să ai o familie a ta la care să te întorci seara.

Suliţa

Eşti mereu în mişcare, mereu ai ceva de făcut, un plan de pus în practică. Tot timpul faci câte două-trei lucruri deodată, dar nu mereu îţi ies aşa cum ar trebui. În dragoste te implici cu trup şi suflet şi suferi dacă nu primeşti aceeaşi atenţie din partea partenerului. Poate nu ar strica să fii puţin mai detaşată şi mai independentă.

Praştia

Eşti idealistă, boemă şi crezi în dreptate şi adevăr. Ai principii pe care nu le încalci niciodată. În dragoste, te implici cu tot sufletul, dar în acelaşi timp ştii să-ţi păstrezi independenţa şi să-i acorzi partenerului libertatea necesară. Eşti iubita ideală pentru mulţi bărbaţi fiindcă ştii mereu să găseşti echilibrul în “noi” şi “eu”.

Arcul

Deşi ai multe calităţi, nu eşti sigură pe tine, iar complexele, anxietatea şi teama te împiedică să evoluezi în carieră, în societate sau în relaţiile de suflet. Te implici într-o relaţie până la punctul în care devii dependentă de partener şi începi să îl sufoci. Asta se întâmplă fiindcă nu ai încredere în tine şi în calităţile tale.

Toporul

Eşti genul de femeie pe care toţi o admiră: independentă, puternică, realistă, perseverentă. Majoritatea bărbaţilor se simt intimidaţi de personalitatea şi de realizările tale. În schimb, în dragoste te ajută intuiţia. “Citeşti” persoana din faţa ta şi îţi dai seama imediat cum ar trebui să te comporţi. Totuşi, relaţiile pe termen lung nu funcţionează decât dacă el e la fel de puternic ca tine.

Buzduganul

Eşti calmă, introvertită, unii ar spune chiar că eşti prea rece şi că faci aproape totul din interes. Deşi în adâncul sufletului eşti o persoană sensibilă şi dulce, mândria nu îţi dă voie să spui ce simţi. În dragoste ai nevoie de mult timp până să-ţi declari deschis sentimentele. Încrederea este esenţială într-o relaţie, iar dacă ţi-a fost trădată despărţirea este iminentă.

Ghioaga

Eşti o persoană sensibilă, creativă, emotivă, dar numai cei care te cunosc bine îţi ştiu calităţile. Pentru cei necunoscuţi poţi părea chiar îngâmfată. Şi adevărul este că ţii mult la imaginea ta. În dragoste laşi cu greu garda jos şi probabil că în cursul vieţii un singur bărbat îţi va ajunge cu adevărat la inimă. Nu îţi place să cunoşti oameni noi şi să începi relaţii noi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.