HomeHoroscopHoroscop: Cum să câştigi când vă certaţi în funcţie de zodia lui

Horoscop: Cum să câştigi când vă certaţi în funcţie de zodia lui

horocop_74104400

Dacă e Capricorn, câştigi o ceartă numai expunându-i argumentele tale. Dacă ai de a face cu o Fecioară, mizează pe iubire ce ţi-o poartă şi fă pe supărata. Există o tactică d eluptă pentru fiecare zodie. Vezi cum să câştigi o ceartă în funcţie de zodia iubitului tău.

Berbec

Când e rost de ceartă, Berbecul se aprinde imediat şi abia dacă mai ai loc să spui ceva printre replicile lui furioase. Dacă te sperii de tonul lui ridicat, fii sigură că o să câştige, căci atunci când dai înapoi va ataca şi mai dur. Singura şansă pentru tine este să foloseşti propriile lui arme şi să ataci tu prima, fără a ezita să ridic tonul şi să te încrunţi la el.

Taur

Taurul este destul de calm şi raţional, nu e genul care începe să zbiere când nu i se face pe plac. Cearta cu el este de fapt o discuţie lungă, foarte lungă care pleacă de la ceva şi ajunge la cu totul altceva. Ca să câştigi trebuie să fii pricepută la vorbe şi să-l convingi că nu are dreptate – nu contează dacă e aşa sau nu – prin exemple, povestiri, ba chiar poţi să intri şi în filosofie.

Gemeni

Bărbatul Gemeni nu prea agrează cearta şi de cele mai multe ori nu se ajunge la aşa ceva în relaţiile lui pentru că ştie cum să te ia ca să te convingă că nu ai dreptate. Ca să învingi într-o astfel de situaţie, trebuie să ştii cum să-l „citeşti” şi să-ţi dai seama ce gânduri are înainte de a ţi le spune el.  Apoi nu mai lipseşte decât să-l convingi cu cuvinte mieroase şi gesturi tandre să facă exact ce vrei tu.

Rac

Racul e foarte supărăcios, dar uşor de manipulat. Când vă certaţi nici nu apuci să ridici tonul un pic că el deja se supără şi ia expresia de copil certat de doamna. Nu trebuie sub nicio formă să ţipi la el. Din contră, păstrează-ţi calmul, oferă-i un ceai cald, fă-i un masaj şi vei vedea că după toate astea poţi să faci ce vrei cu el. Nu uita că în acest caz „vorba dulce, mult aduce”.

Leu

Leul este atât de orgolios încât e aproape imposibil să câştigi când te cerţi cu el. Însă tocmai orgoliul este punctul lui slab. Laudă-l, flatează-l şi vei vedea cum se luminează la faţă. Te supără că nu te ajută niciodată la gătit? Spune-i că nimeni nu face friptura aşa de bună ca el. Nu vrea să meargă cu tine la cumpărături? Arată-i că fără el eşti neajutorată şi că fără el nu ai şti ce făină să iei.

Fecioară

Bărbatul din Fecioară este destul de orgolios şi pe deasupra foarte metodic. Câştigă majoritatea certurilor, oricine i-ar fi adversarul pentru că întotdeauna are argumente solide şi nu se dă bătut niciodată. Punctul lui slab? Iubirea pe care ţi-o poartă. Când te vede supărată şi mai ales când te vede plângând, nu poate să nu cedeze.

Balanţă

E greu să te cerţi cu o Balanţă pentru că Balanţele nu se ceartă. Mai degrabă ar pleca şi te-ar lăsa să vorbeşti singură decât să-şi strice el ziua. Aşa că cel mai simplu este să nu porneşti o discuţie aprinsă, ci să vorbeşti cu el calm, să dezbateţi problema şi să-i expui argumentele tale. Nu îl impreisonează nici ţipetele şi nici lacrimile tale.

Scorpion

Scorpionul se enervează uşor şi la mânie poate spune cuvinte pe care apoi le regretă. Orice jignire ţi-ar adresa, să ştii că nu gândeşte aşa, de fapt. Pur şi simplu nu se poate controla şi cuvintele curg negândite. Tocmai de aceste cuvinte trebuie să te foloseşti. După ceartă se va simţi atât de vinovat că te-a jignit încât va face orice ca să se revanşeze.

Săgetător

Săgetătorul este un semn de foc, aşa că e genul care se înfurie rapid. Totuşi, are o stăpânire de sine incredibilă şi, oricât ar fi de supărat, nu va spune cuvinte pe care să le regrete apoi. În schimb, mânia se adună în el şi la momentul potrivit se va răzbuna. Scopul tău este să nu se ajungă la aşa ceva. Caută să-l convingi cu calm când crezi că ai dreptate, apoi ai grijă să-i întorci favoare şi să faci şi tu compromisuri de dragul lui.

Capricon

Capricornul este foarte raţional şi corect. Deşi este un bărbat orgolios este capabil să se reunoască înfrânt dacă îi dovedeşti cu adevărat că tu ai dreptate. Expunei argumentele tale şi dacă i se par elui că au logică, atunci fii sigură că o să-şi ceară scuze. Nu încerca să-l păcăleşti sau să-l flatezi pentru că astfel de tertipuri nu merg cu el.

Vărsător

Vărsătorul nu stă să se certe decât dacă este într-o relaţie foarte serioasă. Când se întâmplă asta, cu greu vei reuşi să-i potoleşti furia. Asul tău din mânecă este sexul. După o partidă reuşită poţi să-l convingi de orice, chiar dacă nu ai argumente. Dacă sunteţi d epuţin timp împrenă, Vărsătorul consideră că nu trebuie să-ţi dea socoteală şi nu se ceartă – îşi vede de ale lui şi puţin îi pasă dacă te superi sau nu.

Peşti

Bărbatul Peşti este genul care se comportă ca o fetiţă la cea mai mică ceartă: se supără, poate chiar plânge, se închide în el şi se comportă de parcă ar fi avut loc cine ştie ce tragedie. Când îl vezi aşa, evident că nu mai poţi încerca să-l convingi de nimic. Deci ai grijă să nu se ajungă la aşa ceva. Când aveţi divergenţe de opinie, ia-l cu binişorul, răsfaţă-l şi vei face ce vrei din el.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read