HomeHoroscopHoroscop 24 aprilie. Tot ce trebuie sa stii despre aceasta zi

Horoscop 24 aprilie. Tot ce trebuie sa stii despre aceasta zi

get_the_gloss_horoscopes_4_32579100

Berbec

Ocupa-te de casa si familie. Sunt momente excelente pentru a stabili treburi gospodaresti impreuna cu membrii familiei, pentru a alcatui planuri de imbunatatire a spatiului de locuit sau pentru achizitionarea unor bunuri patrimoniale deosebite. Valorifica-ti cu incredere ideile, prezinta-le celorlalti si fii convins ca vei obtine sprijinul si aplauzele lor. Spre seara, surprinde-ti anturajul cu o masa festiva pe gustul tuturor.

Taur

Este o zi buna pentru activitati care presupun efort intelectual prelungit si relatii cu ceilalti. Mai ales te vor cauta persoanele din anturajul personal. Unii iti vor cere sfaturi, altii vor dori sa colaboreze cu tine in plan profesional. In orice situatie te-ai afla, fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Exista riscul suprasolicitarii mentale si de aici mai departe pot aparea tensiuni in relatii. In a doua parte a zilei, rezerva-ti momente pentru a honari intr-un parc.

Gemeni

Se contureaza cheltuieli, atat pentru mofturile tale personale cat si pentru cele necesare traiului zilnic alaturi de cei dragi. Pe de alta parte este posibil sa iti creasca veniturile, fie primind cadouri, sponsorizari neasteptate, fie plata eforturilor depuse in capul muncii apare la orizont. Totusi cheltuieste, atat cat ai nevoie, deoarece exista riscul sa ramai lefter. In culisele locului de munca sunt rumori vizazvi de felul in care iti indeplinesti sarcinile de lucru.

Rac

Starea ta de sprit este schimbatoare, dar tu te simti bine asa. In schimb ceilalti ar putea fi descumpaniti de felul tau de a fi si de a reactiona la cel mai mic impuls exterior. Este bine sa iti controlezi reactiile, mai ales daca ai de-a face cu persoanele din anturajul profesional. Unii te pot intelege gresit si pot reactiona fata de tine in consecinta. Detaseaza-te de tumultul cotidian si canalizeaza-ti eforturile spre propriile tale treburi personale.

Leu

Cu toate ca de cateva zile esti actorul principal mai ales la serviciu, astazi se pare ca ai nevoie de liniste, relaxare si contact cu natura. Pe cat posibil, organizeaza-ti timpul si treburile, astfel incat sa te ocupi mai mult de treburi usoare, fara prea multa legatura cu ceilalti. Gandeste-te si la a-ti schimba unele planuri sau scopuri care s-au dovedit de neatins deocamdata. Sanatatea este vulnerabila, asa incat o dieta, un somn bun si o plimbare in aer liber sunt binevenite.

Fecioara

Este bine sa iei aminte la dialogurile pe care le vei avea astazi cu prietenii si cu persoanele din anturajul socio-profesional in care activezi. La prima vedere te poti ingrijora de cele auzite. Insa, la o a doua vedere ai sa constati ca de fapt ti se ofera gratis solutii, idei si ocazii deosebite de a-ti rezolva diverse chestiuni personale care treneaza demult. Lasa deoparte tendinta de a riposta imediat la conceptii diferite de ale tale. Bucura-te de compania fiecarei persoane intalnite astazi.

Balanta

Sa te ocupi si de indatoririle gospodaresti si de cele profesionale astazi, inseamna sa depui prea mult efort fizic si mental. In primul rand, in ambele segmente de viata va trebui sa cheltuiesti sume considerabile de bani. Bine este sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut la serviciu, mai ales ca sefii te urmaresc indeaproape. Sunt posibile discutii aprinse si cu unii colegi, pe seama faptului ca te preocupi mai mult de interesele tale personale.

Scorpion

Sunt momente bune pentru a dialoga cu persoanele aflate in strainatate, pentru studiu, cercetare sau alcatuirea planurilor de calatorie. Minunat este ca beneficiezi de sustinerea celor dragi, indiferent de ce anume intentionezi sa faci. Totusi, selecteaza-ti prioritatile si evita asumarea unor responsabilitati care te-ar solicita prea mult. In a doua parte a zilei vizioneaza un film bun, o piesa de teatru sau lectureaza o carte filozofica.

Sagetator

Importanta zi pentru organizarea bugetului de venituri si cheltuieli. In primul rand este bine sa pui la punct cheltuielile comune cu partenerul de viata, cu rudele sau cu persoanele din anturajul profesional. Exista si varianta sa primesti bani dintr-o colaborare sau macar vesti bune vizavi de cresterea veniturlor tale. Totusi este vorba mai mult despre rezolvarea unor cheltuieli marunte, pe facturi, taxe restante si cumparaturi necesare traiului cotidian.

Capricorn

In prima parte a zilei sunt momente bune pentru a rezolva sarcinile de lucru de la serviciu sau, daca esti acasa, treburile gospodaresti restante. Canalizeaza-ti eforturile spre prioritati si la nevoie cere ajutorul celorlalti. Energia vitala este fluctuanta si astfel este ceva mai dificil sa faci totul de unul singur. A doua parte a zilei iti aduce activitati si discutii importante cu partenerul de viata sau colaboratorii din domeniul profesional.

Varsator

Ecoul evenimentelor petrecute alaturi de cei dragi te urmareste intreaga zi. Momentele placute, cele mai putin placute iti vor modifica starea de spirit, fapt usor de observat mai ales in anturajul profesional. Este bine sa iti controlezi reactiile, pentru ca risti sa iti irosesti energia si eforturile in situatii frivole. Ziua iti aduce multe indatoriri de facut, asa incat pune-te pe treaba. Spre seara, relaxeaza-te la o sueta cu cineva drag si de incredere.

Pesti

Comunicarea cu persoana iuibita si copiii este tema principala a zilei. Apropie-te cu incredere de persoanele dragi, spune-le pasurile tale si asculta-le si tu pe ale lor. Posibil sa apara niscai divergente de opinie, fie pe modul de organziare al timpului petrecut impreuna, fie pe cheltuielile comune. Depinde de tine sa rezolvi lucrurile amiabil si in favoarea tuturor. Insa, rezerva-ti momente si pentru a te delecta cu un hobby.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read