cuplu_20_6e348346b4

Ca fiecare dintre noi, iubitul tău are anumite obiceiuri care ţi se vor părea ciudate până te obişnuieşti cu ele. Descoperă în continuare care sunt acestea şi ce motive are să se poarte aşa.

Berbec

Berbecul este la fel de nerăbdător ca un copil. Chiar dacă e om în toată firea, nu suportă să stea la coadă, de exemplu. Acele persoane care se „bagă în faţă” la o coadă şi care sunt apostrofate de toată lumea, de obicei sunt din zodia Berbecului. Când se plictisesc nu mai ştiu ce e ruşinea. De asemenea, aceşti nativi au prostul obicei de a se lăuda cu munca altora.

Taur

Taurul poate să fie uneori foarte prost crescut. Când vrea să obţină ceva nu se dă în lături de la lovituri sub ccentură şi când simte că pierde controlul poate să devină peste măsură de răutăcios. Mai mult, Taurul iubeşte curăţenia până la obsesie şi poate deveni enervant cu observaţiile. Poate să fie şi un pic ciudat în pat. Chiar dacă nu pare, are un libido foarte crescut şi îi cam plac perversiunile.

Gemeni

Nativul din Gemeni are obiceiul de a inventa lucruri legate de trecutul lui. Nu e vorba că ar fi un mincinos, dar îi place să pară mai bun, mai plimbat, mai interesant decât este. În plus, Gemenii sunt destul de superficiali şi obişnuiţi să judece oamenii după aspectul fizic, alegând partenerele după cum arată şi nu după cum gândesc. În pat, pot avea preferinţe destul de ciudate pe care nu le agrează toate femeile.

Rac

Deşi nu pare şi nu ar recunoaşte-o niciodată, nativul din Rac este un zgârcit şi jumătate. Îl place să aibă bani, să ştie că sunt ai lui şi să strângă cât mai mulţi. Să nu te miri dacă se preface că şi-a uitat portofelul ca să nu fie nevoit să plătească nota la restaurant. Pe de altă parte, îi plac cumpărăturile şi lucrurile noi, pe care preferă să le primească drept cadou. În pat, este foarte senzual şi predispus la fetişuri.

Leu

Când îl vezi sociabil şi vesel, nu ai zice că seara perfectă în viziunea lui este pe canapea, în pijamale, cu o pungă de chipsuri în braţe. Leul este un mare leneş. O altă ciudăţenie este aceea că ţine morţiş să aibă ultimul cuvânt. Poate să-ţi dea papucii doar pentru că i-ai închis telefonul în timpul unei certe. Dacă îl superi, poate deveni foarte răutăcios, chiar dacă până atunci îţi făcea declaraţii de dragoste.

Fecioară

Este uşor de ghicit care e ciudăţenia lui: obsesia pentru curăţenie, ordine şi datorie. Simte nevoia să fie el cel care controlează lucrurile şi nu suportă să dea altcuiva sarcinile lui. Aparent rezervat şi serios, are şi el sentimentele lui, pe care le ţine în el luni de zile până când, la un moment dat, izbucneşte brusc. Nu prea ştie să se exprime, să spună ce vrea şi apoi se supără pentru că nu i-ai citit gândurile.

Balanţă

Nehotărât cum e, ba îi place rutina, ba îşi doreşte aventură. Este sensibil şi emotiv, iar uneori poate deveni destul de “dramatic”, în sensul că îi place să exagereze şi să se victimizeze. Chiar dacă e în general foaret sociabil, uneori are nevoie de linişte şi poate petrece zile în şir fără să schimbe vreo vorbă cu alte persoane. Cân crede într-o cauză, merge până în pânzele albe pentru ea, chiar dacă e nevoie să încalce legea.

Scorpion

Îi plac lucrurile frumoase, de la decoraţiuni până la haine, deci să nu te mire dacă îi plac cumpărăturile mai mult decât altor bărbaţi. Poate fi ciudat şi pe plan sexual. Are o preferinţă pentru practicile sadice, dar şi fetişuri pentru lenjerie sau jucării sexuale. În dragoste, îi place să fie secretos, să-ţi stârnească bănuilei neadevărate doar ca să te ţină pe jar.

Săgetător

Are o dragoste ciudată pentru haine şi cumpărături. E mai rău ca o femeie şi poate avea în dulap zeci de piese pe care nu le-a purtat niciodată.  Îi plac jocurile de cultură generală, dar nu prea ştie să piardă şi nici nu ştie ce înseamnă fair play –ul. Îi plac discuţiile aprinse pe care le stârneşte doar de dragul de a se certa. Să nu te mire dacă începe să provoace oamenii cu păreri controversate pe teme religioase fix când îţi e lume amai dragă.

Capricorn

Îi plac lucrurile bine făcute şi de aceea poate deveni atât de meticulos încât e greu de suportat. E foarte posesiv, atât cu persoanele din jur, cât şi cu lucrurile care îi aparţin. Poate să stârnească mari conflicte foar pentru că un coleg a pus mâna pe pixul lui scump. Deşi nu ai zice, are un simţ al umorului foarte dezvoltat şi îi place să facă farse, deci păzeşte-ţi spatele.

Vărsător

Deşi are reputaţia de om deschis la minte, poate să fie foarte rigid în gândire şi nu suportă abaterea de la reguli. Poate să se supere rău dacă lucrurile nu se fac aşa cum crede el că ar fi bine. În dragoste, poate să fie cam prefăcut: în timp ce vorbeşte despre iubirea necondiţionată pe care vrea săo primească, îşi înşală partenera fără ruşine.

Peşti

Este foarte orgolios şi nu va recunoaşte în ruptul capului că a făcut o greşeală, deşi este evidentă. Poate să insiste cu părerea lui până la punctul în care devine penibil. Nu suportă criticile şi la ce amai mică observaţie poate să explodeze împroşcând cuvinte urâte pe care nici măcar nu le crede. Are tendinţa de a face obsesii pentru anumite lucruri şi de a dezvolta dependenţe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.