646x404

Importanţa unui zâmbet alb şi strălucitor nu trebuie să fie subestimată. Este suficient să ne uităm la statistici:  Mai mult de 92% dintre adulti sunt de acord ca un zambet alb, placut, este un important atu social si poate influenta oportunitatea gasirii unui loc de munca; Peste 85% spun ca isi amintesc intodeauna de cineva cu un zambet frumos; 85% sunt de acord ca un zambet neatractiv face o persoana mai putin atragatoare in fata sexului opus.

Aproape 75% sunt de acord ca un zambet neatractiv poate micsora sansele unei persoane de a avea succes in cariera; In Romania, unei persoane din 4 nu ii place aspectul dintilor sai; Aproape 40% sunt nemultumiti ca nu au dinti albi. Insa nu toti suntem inzestrati de la natura cu cei mai albi dinti, iar aceasta nu are nicio legatura cu igiena orala zilnica, mai exact cu cat de des alegem sa ne spalam pe dinti.

Cu timpul, apare discromia dentara sau colorarea dintilor. Aceasta este o problema dentara foarte comuna si cauzeaza disconfort multor persoane atunci cand vorbesc sau zambesc. Colorarea dintilor poate fi uniforma sau poate aparea ca niste pete sau linii pe smalt, in functie de cauzele producerii lor (consumul de cafea, bauturi carbogazoase si colorate, tutun, vin rosu sau alimente puternic pigmentate, depunerile de tartru, etc.).

Cum putem avea din nou un zambet alb si stralucitor? Pe piata exista numeroase tehnici, dar din pacate foarte costisitoare. Solutia cea mai la indemana ne vine din SUA, tara albirii dintilor (anul trecut, americanii au platit 1,4 miliarde de dolari pe solutiile de albit dintii si tratamentele cu acelasi scop) – albirea la domiciliu! Simplu, rapid si eficient!

Pe acest principiu a fost creat Hollywood Smile – creion cu gel activ de albire. Hollywood Smile are la baza o formula brevetata care, in perioada de testare clinica, si-a dovedit eficienta pe orice tip de pata dentara. Nu ataca smaltul, nu afecteaza sanatatea pulpei dentare si este usor de folosit acasa.

Cu doar 15 minute pe zi, puteti obtine o deschidere a culorii dintilor cu pana la 6 nuante si totul in cativa pasi simpli: rotiti baza creionului Hollywood Smile pentru a elibera gelul activ de albire pe perie si aplicati pe dinti un strat de gel uniform.

Lasati sa actioneze si in doar 15 minute rezultatul devine vizibil cu ochiul liber. O alta veste buna? Daca intr-un cabinet stomatologic, costul procedurii de albire depaseste 100€/sedinta, Hollywood Smile este prietenos cu bugetul dvs. si nu va va costa mai mult de 20€. Descoperiti oferta speciala de lansare pe site-ul oficial acum inaugurat in Romania. Veti obtine un zambet stralucitor usor, comod si in intimitatea propriului camin!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.