HomeFrumuseteTrateaza parul despicat! Fii frumoasa cu FashionLife!

Trateaza parul despicat! Fii frumoasa cu FashionLife!

Pentru ca părul tău să arate întotdeauna impecabil trebuie să acorzi o atenţie deosebită vârfurilor, pentru că acestea sunt primele care se degradează şi duc la ruperea firelor. Pentru c a ne gandim la tine iti oferim mai jos cateva sfaturi grartis pentru prevenirea ruperii firelor tale de par.

Taie vârfurile cu regularitate

Dacă renunţi la un centimetru din vârfuri o dată la 8-10 săptămâni, vei avea un păr sănătos, fără vârfuri despicate. Părul tău creşte cu aproximativ 1-1,5 centimetri pe lună, deci nu ai motive să te temi că lungimea lui va stagna.

Lasă-l să se usuce în mod natural

Temperaturile ridicate nu fac deloc bine părului tău.

Este absolut necesar să-l laşi din când în când să se usuce în mod natural şi să renunţi pentru o vreme la foehn. Ai putea, în schimb, să optezi pentru un foehn care are funcţie de uscare cu aer rece.

Tratament cu keratină

Părul şi unghiile sunt compuse în principal din keratină. Iar vârfurile despicate pot fi acum tratate cu soluţii pe bază de keratină lichidă, care acoperă zonele deteriorate ale firelor de păr. În câteva luni, părul îşi va redobândi strălucirea, iar vârfurile degradate vor fi remediate, dar nu total.

Tratament cu ulei

Uleiul are proprietăţi excelente pentru părul tău. Nivelează cuticulele de la suprafaţa firelor de păr, care formează o adevărată “armură” pentru fiecare fir în parte. Poţi folosi ulei de avocado, macadamia, argan, cocos etc. Pune numai câteva picături de ulei în palmă, apoi aplică la nivelul vârfurilor.

Stay healthy with Fashion Life! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read