HomeFrumuseteMake-upTunsori feminine – Hair-style trend 2010

Tunsori feminine – Hair-style trend 2010

Modele de tunsori feminine pentru toate tipurile de par: scurt, ondulat, drept, subtire si des.

PENTRU PARUL SCURT

Vedeta: Agyness Deyn
Culoare: brunet cu suvite castanii
Tunsoare: pixie cut
Cu o pereche de ochi albastri precum cei ai frumoasei Agyness nu poti sa dai gres. Iar daca blondul pe care il purta inainte ii evidentia culoare ochilor, brunetul pe care l-a ales acum ofera si parului mai mult volum si accentueaza tenul de portelan impecabil. Daca iti place sa-ti porti parul scurt afla, deci, ca brunetul ales de Agyness este cea mai buna optiune.

PENTRU PARUL ONDULAT

Vedeta: Fergie
Culoare: brunet cu suvite castanii
Tunsoare: in scari, pornind de la umeri
Si Fergie a renuntat la suvitele blonde care au consacrat-o in favoarea nuantelor de brunet amestecate cu suvite castanii. Rolul acestora este de a rotunji si mai mult onduleurile, oferindu-le naturalete in modul in care cad pe umeri. Acelasi rol este preluat si de tunsoarea in scari.

PENTRU PARUL DREPT

Vedeta: Mischa Barton
Culoare: castaniu mediu
Tunsoare: in scari, pornind de la umeri
Mischa a preferat sa renunte la blondul miere, preferand o nuanta de castaniu in nuante medii, foarte apropiat de culoarea ei naturala. Frumoasei pistruiate i se potriveste de minune aceasta nuanta, asortandu-se cu tenul ei alb si cu parul drept.

TOT PENTRU PARUL ONDULAT

Vedeta: Kate Hudson
Culoare: cafeniu inchis
Tunsoare: in scari

Kate seamana foarte mult cu mama ei si se mandreste cu un par ondulat, pe care reuseste sa-l tina cu usurinta sub control. Blondul preferat de ea i-a deteriorat parul, l-a uscat asa ca actrita a trecut la o nuanta de cafeniu inchis care ii evidentieaza buclele feminine si ii protejeaza in acelasi timp parul de arsuri nedorite si fire despicate.

PENTRU PARUL SUBTIRE

Vedeta:Nicole Richie
Culoare: brunet cu suvite satene
Tunsoare: in scari pierdute, cu breton filat intr-o parte
Nicole are parul foarte subtire, iar vopsitul lui in nuante de blond l-a obosit foarte tare. Ea a ales o nuanta de brunet cald, cu suvite satene, care ii scot in evidenta ochii de un caprui la fel de cald. Suvitele in nuante de saten deschis se potrivesc excelent cu tenul masliniu al vedetei, avand rolul de a ii deschide culoarea pielii.

PENTRU PARUL DES

Vedeta: Ashlee Simpson
Culoare: negru inchis
Tunsoare: in scari, cu breton drept
Ashlee are un par extraordinar de des, cu un fir de par gros si puternic. Artista nu a facut o trecere brusca de la blond la brunet ci a preferat intai un roscat ruginiu. Daca nu esti inca hotarata sa faci o schimbare de look brusca, poti sa-i urmezi exemplul si sa alegi intai o culoare de “trecere” intre cele doua.

Printre vedetele care si-au inchis recent culoarea parului se numara Britney Spears dar si Jessica Alba:

SFATURI:
• Daca iti este teama sa renunti la blond, poti incerca un experiment cu o vopsea-crema temporara. Daca iti place nuanta, poti apoi sa folosesti o vopsea permanenta.
• Alege culoarea potrivita. Citeste bine pe cutia de vopsea, nuante care au in descriere cuvinte precum “golden,” “honey,” sau “butter” au ca rezultat culori calde, pe cand cuvinte precum “chocolate,” “ash,” sau “mocha” ofera un rezultat mai rece, mai neutru.
• Stralucirea este cheia nuantelor de brunet, de aceea foloseste un balsam puternic care hidrateaza bine firul de par.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read