HomeFrumuseteMake-upCum sa ai buzele senzuale? Trucuri de efect!

Cum sa ai buzele senzuale? Trucuri de efect!

Buzele senzuale au fost mereu admirate de bărbați și dorite de femei. Dar ce te faci dacă natura nu te-a înzestrat cu niște buze ca ale Angelinei Jolie? Nimic mai simplu! Înveți câteva trucuri care te vor ajuta să ai niște buze de invidiat.

Exfoliază buzele uscate

Vântul şi frigul sunt cei mai mari duşmani pentru buzele tale.Este indicat să introduci în ritualul de îngrijire a buzelor tale, exfolierea. Şi ele, ca şi pielea ta, au nevoie de îndepărtarea celulelor moarte. Foloseşte o periuţă de dinţi mai moale şi un scrub pe care ţi-l poţi prepara din zahăr brun şi ulei de măsline. Amestecă două linguriţe de zahăr şi jumătate de linguriţă de ulei de măsline. Pasta obţinută se aplică pe buze şi se masează uşor. După exfoliere, hidratează cu un balsam hrănitor.

Ajutor de la vitamine

Aplică de cel puţin două ori pe zi un tratament pentru buze care conţine vitamine. Vitaminele A, C şi E sunt esenţiale pentru buzele tale, dar şi acidul hialuronic, care este un puternic hidratant ce oferă buzelor volum din interior.

Glossuri 

Un alt truc de care te poți folosi sunt glossurile speciale pentru mărirea buzelor. Acestea au ingrediente precum piperul, scorţişoara sau mentă care stimulează circulația și “irită” pielea buzelor, oferindu-le volum.

Culorile potrivite
Dacă ai buze subţiri, este foarte important să îţi alegi cu grijă culoarea rujului. Renunţă la culorile închise, care nu fac altceva decât să-ţi subţieze buzele şi să la îmbătrânească. Poţi crea impresia unor buze mai mari dacă alegi culori deschise ale rujului, cum ar fi tonurile de roz, piersică sau bej.

Machiajul corect

Dacă respecţi câteva trucuri atunci când te dai cu ruj, poţi câştiga volum fără un efort prea mare. După ce aplici fondul de ten pe față şi pe buze, tapotează foarte bine zona din jurul gurii. Dacă vor rămâne umbre, buzele tale vor părea mai subţiri. Trasează conturul buzelor cu un creion corector mai deschis la culoare decât tenul tău (puţin peste conturul tău natural). Însă, ai grijă ca acest contur să fie cât mai natural. Urmează aplicarea unui creion mai închis, de o culoare apropiată cu cea a rujului, pe toată buza. Dacă te joci cu cele două creioane, vei crea un efect de contrast între corector şi creionul închis. La sfârşit, aplică rujul.

Be fabulos with FashionLife!:)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read