404 Not Found


nginx
Cum poţi obţine un make-up de zi sau de seară? | FashionLife.ro
HomeFrumuseteMake-upCum poţi obţine un make-up de zi sau de seară?

Cum poţi obţine un make-up de zi sau de seară?

Majoritatea dintre noi dorim să obţinem un make-up impecabil, indiferent dacă este make-up de zi sau make-up de seară. Cu toate că nu toate suntem profesioniste în aşa ceva, pentru a obţine un make-up simplu nu este nevoie decât de puţină imaginaţie în a folosi culorile şi, evident, de exerciţiu. Pentru cele care mizează pe puterea exemplului, echipa FashionLife va pune la dispozitie două “sabloane” care vă vor ajuta în realizarea make-up-ului de zi şi de seară.

Make-up de zi

În ceea ce priveşte make-up-ul din timpul zilei, după ce tenul a fost pregătit pentru a fi machiat – demachiere, hidratare, protectie SPF- există două variante spre care te poţi îndrepta: naturală – cu folosirea fondului de ten, sau bronzantă – cu ajutorul perlelor bronzante sau iluminatoare şi cea a pudrei colorante. Apoi urmează blush-ul care se aplică miscând peria dinspre colţul interior al ochiului spre colţul exterior.

Pentru a machia ochii este nevoie de o nuanţă neutră de fard peste care se va aplica un alt fard într-o nuanţă contrastantă a ochilor care se va aplica de la jumatatea ochiului spre tot mai pierdut exteriorul lui. Dacă doriţi să vi se evidenţieze ochii folosiţi un creion dermatograf aplicat pe pleoapa superioară, iar în final se va aplica mascara. Pe buze se va aplica un gloss sau un ruj de culoare nudă.

Make-up de seară

Machiajul de seară trebuie sa fie ceva mai puternic decât cel de zi, motiv pentru care se foloseşte pe lângă nelipsitul fond de ten şi un blush în nuanţe mate de roz pentru a da puţină stralucire tenului.

Pentru început se va folosi un fard crem sau bej care trebuie aplicat pe toată suprafaţa pleoapei apoi în jumătatea inferioară a pleoapei superioare se aplică un fard închis – negru, gri, mov, verde – pentru a da doza de dramatism de care are nevoie make-up-ul de seară.

Indispensabil make-up-ului de seară este tusul sau creionul dermatograf negru care conturează ochii, accentuând colţul exterior al ochiului. Un ultim pas este aplicarea unui mascara negru. Un ruj de buze apropiat de nuanţa buzelor tale peste care va fi aplicat un gloss cu particule sclipitoare pentru a da impresia de volum se va încadra perfect în acest “şablon” de make-up de seară.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read