HomeFrumuseteMake-upCel mai potrivit "make-up" pentru Valentine's Day!

Cel mai potrivit “make-up” pentru Valentine’s Day!

Chiar dacă îţi spui că Valentine’s Day este o sărbătoare “importată” pe care nu merită să o iei în considerare, gândeşte-te totuşi că orice motiv de a celebra iubirea este un lucru bun.

Transforma această zi într-una specială, si alege un machiaj pe masura.

1.Smokey Eyes

Machiajul smokey eyes este unul dintre cele mai sexy stiluri pe care le poţi alege pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Alege nuanţe delicate, de brun sau violet şi evită-le pe cele prea închise. Nu uita să păstrezi machiajul buzelor discret, ruj în nuanţe de roz pal, nude sau  un luciu de buze transparent.

2. Stralucire naturala

Tenul perfect, acea strălucire care pare foarte naturală şi oferă senzaţia de piele sănătoasă se pot obţine cu ajutorul unui iluminator delicat. Acesta conţine particule strălucitoare foarte fine, care reflectă lumina şi te ajută să ai un ten impecabil.

3.Stilul nude

Un machiaj care pare foarte natural, în nuanţe de brun şi maro, precum şi un ruj de culoarea buzelor, îţi oferă un look inocent şi senzual.

4.Bronz delicat

Un machiaj la fel de natural şi sexy obţii cu ajutorul pudrei bronzante. Îţi permite să mimezi o piele arămie, aşa cum o ai vara, dar fără să pară exagerat. Tenul este în acest caz elementul central al machiajului. Foloseşte o pudră bronzantă cu particule strălucitoare.

5.Ochii în prim-plan

Un machiaj al ochilor puternic, în stilul smokey eyes este ideal pentru o seară romantică în doi, de Ziua Îndrăgostiţilor. Alege un fard în nuanţe de mov închis, gri închis sau cafeniu pentru a defeni puternic pleoapa. Aplică straturi generoase de mascara pentru ca genele tale să fie cât mai lungi şi dese. Păstrează buzele în nuanţe cât mai naturale.
Sarbatoreste Ziua Indragostitilor simtindu-te frumoasa! :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read