HomeFrumuseteMachiajul pe care il folosesti iti poate reflecta personalitatea ?

Machiajul pe care il folosesti iti poate reflecta personalitatea ?

Noi fetele care iubim machiajul trebuie sa stim  cum si in ce cantitate sa il aplicam !  Cu siguranta fiecare dintre noi ne-am format un stil de a ne machia.

Evident modul in care aplicam un machiaj poate spune multe despre personalitatea noastra dar mai ales despre felul in care altii te percep vazandu-te intr-un anume fel machiata.Machiajul iti poate da o tenta noua de frumusete ! atunci cand il aplici adecvat evenimentului pentru care te pregatesti sau chiar si un machiaj  zilnic natural.

1.  Spuneti nu machiajului ? Ei bine,fetele care nu folosesc machiaj sunt catalogate fiind fete cu multa incredere in sine si fara rusine de a-si arata naturaletea,de asemenea faptul ca nu au nimic de ascuns.

Multe modele au fost catalogate   cu o personalitate de incredere insa nivelul de atractivitate nu a fost considerat la fel de atragator fara machiaj.

2. Machiajul natural inseamna defapt accentuarea formelor tale naturale  avand un efect  pozitiv asupra celorlalti dar mai ales asupra ta.

Pe langa faptul ca este o accentuare a frumusetii a formelor naturale care nu necesita mult timp, reflecta puritatea si naturaletea pe care tu o transmiti prin acest machiaj.

 

3. Un machiaj mediu poate fi mai atragator ? Adevarat, cele care poarta mai mult machiaj sunt catalogate mai atragatoare.

Studiul confirma faptul ca un machiaj mai vizibil te poate face sa pari mai increzatoare in fortele proprii,mai placuta si o persoana de incredere atunci cand porti un machiaj in care ochii si buzele iti sunt bine conturate.

4. Ce se spune despre machiajul dramatic ? Cele care poarta un machi

aj dramatic evident au multa incredere in propriile lor forte si le trebuie putin curaj pentru a se arata celorlati in asa fel machiate.

Modelele care purtau un machiaj dramatic au fost catalogate atractive si competente insa ele nu inspirau incredere.

De asemenea aplicarea unui machiaj dramatic poate insemna faptul ca ascunzi o anumita trasatura a fetei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read