HomeFrumuseteIt's opened! Centrul de Chirurgie Estetica: The Botox Shop!

It’s opened! Centrul de Chirurgie Estetica: The Botox Shop!

Depositphotos_14134563_original

It’s opened! De curand s-a deschis in Cluj-Napoca Centrul De Chirurgie Estetica “The Botox Shop”. Centrul ofera servicii de chirurgie a fetei, a sanilor, a siluetei, procedee estetice minim-invazive, chirurgie plastica si reconstructiva.Va doriti o schimbare la dumneavoastra? Apelati la “The Botox Shop”. Medicii centrului sunt medici specialisti in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.

The Botox Shop realizeaza interventii cu Toxina Botulinica, cu Acid Hialuronic, proceduri de marire a buzelor, Mezoterapie, Lipoliza, Microneedling, Dermatoscopie si Epilare Definitiva cu IPL.

Profita acum de oferta lunii Decembrie si mareste-ti buzele cu doar 149 de Euro. Marirea buzelor creaza buze mai pline, mai senzuale şi reduce ridurile fine din jurul buzelor. Buzele pot fi injectate cu acid hialuronic sau cu grasimea proprie recoltata din alta zona a corpului dumneavoastra.

De aceasta procedura minim invaziva pot beneficia persoanele ce nu sunt mulţumite cu forma sau marimea buzelor lor, sau persoanele ce doresc sa combata semnele imbatranirii manifestate la buze.In luna cadourilor “The Botox Shop” va asteapta cu o alta oferta de nerefuzat: Epilare Definitiva cu IPL la pretul promotional de 29 de Euro.  Dar, cadourile nu se termina aici: luna decembrie va aduce o reducere de 10% la toate serviciile clinicii.

Be Your Own Kind Of Beautiful With The Botox Shop!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read