Iovera-beauty-method-for-wrinkle-newfashsite-2

Un nou trend in materie de beauty ia din ce in ce mai multa amploare si pare sa devina un inlocuitor perfect pentru deja arhi-cunoscutul Botox. Este vorba despre injectiile cu gheata, cele care ingheata si dezactiveaza temporar nervul care permite ridicarea sprancenelor.

Injectiile cu gheata (Iovera) reprezinta primul tratament de intineririe fara toxine, o alternativa din ce in ce mai des folosita a clasicului Botox. Acest tip de tratament a fost recent lansat un Marea Britanie.

In loc sa-ti injectezi toxine in fata, aceasta noua tehnica iti ingheata efectiv ridurile. Actioneaza instant, astfel incat spre deosebire de injectiile cu Botox, nu este nevoie sa astepti pana la o saptamana pentru a vedea rezultatele, iar efectul ar trebui sa dureze pe o perioada de circa 3 luni.

Cu toate ca Botoxul se bucura deja de o foarte mare popularitate si a fost studiat amanuntit pe parcursul a aproape 40 de ani, nu este pe placul oricui, Asta deoarece sunt multi oameni care nu isi doresc toxine injectate in fata, fie ele si intr-o cantitate extrem de mica. Desi exista mai multe tehnologii ce au la baza inghetarea ridurilor (ex. „clod tox”, „Frotox”), Iovera pare sa fie cea care a starnit cel mai mult interesul oamenilor.

Iovera este o alternativa foarte buan pentru oamenii care nu vor sa incerce Botoxul. Una peste alta, sunt foarte multumit de aceasta noua tehnica”, spune Dr. Yannis Alexandrides, un foarte cunoscut chirurg plastician, cel care a adus practic tehnologia Iovera in Marea Britanie.

In ultimul an, Yannis Alexandrides a facut in ultimul an o serie de teste ale acestei noi proceduri si spune ca in vreme ce asupra 90% dintre oamenii care au participat la studiu a avut rezultate excelente, ceilalti 10% nu au vazut niciun efect.

Majoritatea femeilor sunt foarte incantate de Iovera. „Este uimitor! Totul se petrece atat de rapid, rezultatele se vad instantaneu, iar fruntea mea nu are nici o imperfectiune si reuseste in acelasi timp sa isi pastreze un aspect natural”, marturiseste o pacienta. Procedura este in mod stiintific cunoscuta sub numele de „crio-neuro-modelatie” si a fost creata de compania americana Myoscience.

Alice Hart-Davis, jurnalista Daily Mail, a ales sa incerce pe propria-i piele acest nou tip de tratament si a ramas usor dezamagita. In cazul ei, efectele nu au fost cele scontate si le sfatuieste pe doritoare sa mai astepte o perioada pana cand cercetatorii vor finaliza perioada de testare a injectiilor cu gheata.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.