masca-anti-riduriNe dorim cu toate să fim frumoase şi să avem un ten impecabil la orice vârstă. Cu cât acordăm mai multă atenţie tenului nostru şi ne preocupăm mai mult de sănătatea acestuia, cu atât vom avea mai multe şanse să ne purtăm frumuseţea cu demnitate până la adânci bătrâneţi. Odată cu trecerea timpului, elasticitatea înnăscută a ţesutului pielii se pierde şi acele linii fine tind să se transforme în riduri.

Trecând de vârsta de 20 de ani, primele semne de îmbătrânire încep să-şi facă simţită prezenţa. Apar ridurile fine de pe frunte, ridurile dintre sprâncene şi ulterior micile riduri din zona externă a ochilor. După 30 de ani, apar ridurile din jurul buzelor şi cele din jurul nasului, iar după 40 de ani, ridurile devin foarte vizibile, liniuţele fine sunt înlocuite de şănţuleţe proeminente pe frunte, în jurul ochilor sau în colţul gurii. Pielea îşi pierde din elasticitate.

Formula dublă ce elimină kilogramele în plus, fără necesitatea unei diete sau a unui plan de activitate fizică! Click aici pentru a accesa pagina!

De ce să tratăm când putem să prevenim?
Îmbătrânirea cutanată diferă de la persoană la persoană şi are loc în perioade de timp diferite. În timp, pielea îşi pierde din supleţe şi strălucire, iar stratul de grăsime de sub piele dispare. Din această cauză tenul se usucă şi este declanşată apariţia ridurilor. Pentru a avea un ten cât mai compact şi pentru a evita neplăcerile produse de apariţia ridurilor, îţi propunem să ţii cont de câteva sfaturi:

  • Evită folosirea săpunului pe post de demachiant pentru că usucă tenul foarte rău. Foloseşte un gel de curăţare ce degresează tenul într-un mod delicat sau utilizează un săpun cu PH neutru
  • Încearcă să eviţi pe cât posibil expunerea prelungită la soare. Bronzul poate dăuna tenului fără ca noi să ne dăm seama. Aşadar, de fiecare dată când faci plajă, asigura-te că îţi protejezi tenul de razele ultraviolete ale soarelui folosind creme speciale cu un grad de protecţie ridicat.
  • Regula de aur a machiajului spune că niciodată nu trebuie să uiţi să foloseşti demachiantul. Demachiază-ţi tenul la sfârşitul zilei şi lasă-l să respire cel puţin câteva ore…
  • Fă-ţi somnul de frumuseţe, redu consumul de sare, urmează întocmai cei trei paşi din îngrijirea zilnică a tenului: curăţare, tonifiere şi hidratare
  • Consumă alimente bogate în vitamine, minerale şi în special fier
  • Renunţă odată pentru totdeauna la fumat, căci acesta duce în mod sigur la îmbătrânirea prematură a pielii.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.