HomeFrumuseteIngrijire corporala30% REDUCERE la cumpararea cremei AQUAFIL LIGHT crema intens hidratanta pentru pielea...

30% REDUCERE la cumpararea cremei AQUAFIL LIGHT crema intens hidratanta pentru pielea normala/ mixta

Apa este indispensabila vietii , iar noi suntem in cea mai mare parte formati din apa. Este un lucru stiut de toata lumea. Apa circula permanent in interiorul nostru, transportand nutrienti in celule si deseuri catre organele de excretie. Dar, cum circula ea? Cum intra si cum iese din celule? Cum trece dintr-un mediu in altul?

A fost o intrebare pe care fiziologii si-au pus-o vreme indelungata, intrebare fara raspuns pana recent., cand s-a facut o descoperire care a zguduit lumea medicala , descoperire cu consecinte uriase pentru sanatatea noastra. Pe suprafata fiecarei celule din corpul nostru se afla milioane de canale sau pori prin care circula apa. Aceste canale care transporta apa au fost denumite Aquaporine.

Descoperirea aquaporinelor a fost recompensata cu Premiul Nobel pentru Chimie in 2003.benga La nivelul pielii, aceasta descoperire a condus la apitia celei mai noi si generatii de agenti hidratanti: cei care regleaza fluxul hidric si captarea apei chiar si in cele mai profunde straturi. Inca din 2006, Ivatherm a inclus acest revolutionar concept de hidratare in profunzime in gama IVAHIDRA+.produse indicate bebelusilor si sugarilor suferind de dermatita atopica

>

AQUAFIL este gama Ivatherm de produse hidratante pentru piele sensibila, readuce in atentia consumatorilor sai conceptul revolutionar de hidratare naturala a pielii prin stimularea aquaporinelor. Imbunatatirea circulatiei apei din profunzime spre suprafata pielii, pentru o hidratare optima, se realizeaza prin cresterea numarului acestor canale membranare de apa, situate in jonctiunea dermo-epidermica. Fara parabeni, cu un parfum delicat, hipoalergenic, gama AQUAFIL este special conceputa pentru a nu produce iritatii.

Se compune din doua produse:

AQUAFIL RICH, pentru piele uscata si foarte uscata. AQUAFIL LIGHT, pentru piele normala/mixta. AQUAFIL LIGHT este crema pentru hidratare intensa a pielii sensibile, deshidratate, normale si mixte. Are efect de hidratare imediata, profunda si de lunga durata. Contine cea mai noua generatie de activi hidratanti, cu efect de stimulare a hidratarii pielii din profunzime. Pielea isi recapata elasticitatea, aspectul catifelat si volumul subcutanat.

Aquaphyline® este extras din panselute salbatice (Viola Tricolor), plante rare adaptate conditiilor extreme climatice. Are puternic efect de hidratare prin doua mecanisme : sinteza aquaporinelor (canale membranare ce capteaza apa din derm spre suprafata) si cresterea cantitatii de acid hialuronic in piele.

5-alpha-avocuta obtinut din fructul de avocado reduce si regleaza secretia de sebum a pielii. Alfabisabololul este un activ natural cu puternic efect antiinflamator. Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante. Pielea devine imediat supla, fina si elastica.

Indicata pentru pielea sensibila si deshidratata, gama AQUAFIL RICH/ LIGHT are efect de hidratare intensa, din profunzime. Restabileste integritatea barierei hidrolipidice si confera tenului fermitate si aspect neted, luminos. Cu o textura care se absoarbe rapid in piele, ea constituie o excelenta baza de machiaj. Se recomanda aplicarea dimineata si seara, pe pielea curatata in prealabil cu grija.

Ambalajul elegant, borcan de sticla sigilat (50 ml), reprezinta un nou element de siguranta pentru pastrarea produsului in conditii optime.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read