header

Pentru mine, sa fiu epilata este o chestiune de estetica personala. Aveam mereu grija sa indepartez parul nedorit, fie cu ajutorul lamei de ras, fie cu ceara. Cremele depilatoare erau excluse din discutie, deoarece, fiind foarte agresive, cu greu le suportam pe piele.

Atunci cand, in urma cu 10 ani, a aparut moda epilarii zonelor intime, m-am aliniat imediat la noul trend. La inceput, am incercat sa ma descurc singura, utilizand benzi de ceara, dar nu imi reusea prea bine… Mi-am facut programare la o cosmeticiana in care aveam incredere, pentru a ma epila nu numai in zonele intime, dar si pe picioare si axile. Epilarea zonelor intime era foarte stanjenitoare pentru mine, dar nu mi se parea ca ar exista o alta solutie (doar vizitele la ginecolog mi se pareau mai stanjenitoare).

Cu putin timp in urma, cand asteptam sa intru la cosmeticiana si frunzaream o revista de femei, mi-au cazut ochii pe un anunt despre un nou produs. Era vorba de o formula dubla, avand la baza 2 componente: o crema depilatoare Derma Depil, care indeparta parul pana la radacina, fara nicio durere si o alta crema care stopa cresterea parului dupa epilare.

buton-comanda

pachet

Ceea ce mi-a trezit curiozitatea a fost faptul ca se spunea ca Derma Depil este foarte delicata cu pielea, incat se poate aplica, fara nicio grija, pe fata si in zonele intime (era ceva nou pentru mine, deoarece nu stiam de vreo crema care sa poata fi utilizata si in aceste zone). Se mai mentiona si ca acestei creme nu-i luau decat maximum 3 minute pentru a actiona. Avand in vedere ca tocmai asteptam ca sa intru in camera de tortura si a infrunta din nou stanjeneala, argumentele erau foarte convingatoare. Asa ca mi-am notat adresa site-ului. De-abia ajunsa acasa, am comandat cele 2 creme DermaDepil.

Astazi folosesc DermaDepil pe tot corpul, oriunde am par nedorit. Este pentru prima data cand gasesc o crema depilatoare care nu imi irita pielea. De atunci, o folosesc si pentru zonele intime, iar partea cea mai buna este ca, datorita cremei anti-crestere, pielea mea ramane epilata timp de saptamani intregi. Nu mai e nevoie sa merg la salonul de cosmetica si astfel am economisit si o multime de bani!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.