15Indiferent ca este vorba de volum, lungime, sau culoare, extensiile de par va pot ajuta sa obtineti look-ul dorit in cateva minute! In acest articol o sa incerc sa va spun tot ceea ce ati dori sa stiti despre extensiile din par natural.

Urmarind stiri pe internet sau la televizor, observam ca multe celebritati de la noi din tara sau chiar de afara isi schimba look-ul cu ajutorul extensiilor din par natural. Cateva dintre celebritatile care m-au fcut pe mine sa ma gandesc sa imi aplic extensii de tip clip on sunt : Bella Thorne, Hilary Duff, Selena Gomez, Miley Cyrus, Victoria Beckham.

Cum credeti ca reusesc aceste celebritati sa fie tot timpul frumoase, cu un par frumos si sanatos? Ei bine, raspunsul este unul simplu: extensiile din par natural ofera volum, lungime si stralucire oricarei femei, indiferent de varsta, extensiile sunt un accesoriu care acum este la moda.

De ce sa mai asteptam luni sau chiar ani sa avem lungimea dorita cand acum totul poate fi foarte usor. In timpul in care ne lasam parul sa creasca, ne putem aplica extensii, este cel mai usor mod de a avea volum si stralucire in doar cateva minute. Intr-adevar trebuie sa acordam o atentie deosebita ingrijirii lor, dar merita pentru ca acum extensiile din par natural sunt concepute pentru a fi discrete, si nimeni nu isi va da seama ca purtam extensii daca stim cum sa le aplicam, sau daca ne sunt aplicate de catre un stilist specializat in aplicarea extensiilor de par.

Podoaba capilara este importanta pentru fiecare femeie, de-a lungul timpului toate femeile si-au dorit sa arate la fel de bine ca si celebritatile, acum avem ocazia sa ne schimbam look-ul si sa aratam si noi ca zeitele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.