HomeFrumuseteCoafuri & TunsoriSfaturi utile pentru un păr gros

Sfaturi utile pentru un păr gros

Ne place părul bogat, cu volum, capabil să fure orice privire. Ce ne facem însă atunci când părul nostru gros devine rebel, indisciplinat?

Unele coafuri nu agreează acest tip de păr, mai ales din cauza comportamentului acestuia. Există multe voci care susţin că singura posibilitate de a rezolva această problemă este subţierea părului.

În acest articol, îţi propunem câteva soluţii care să te ajute în educarea părului gros şi neascultător.

Pasul 1

Roagă-ţi hair-stylist-ul să te tundă cu foarfecele pentru subţierea părului. Acestea au muchii zimţate pentru ca părul să poată fi tuns în diferite dimensiuni. Foarfecele pentru subţierea părului arartă ca un pieptene şi poate tăia aproximativ 15 % din părul prins pentru tăiat.

Pasul 2

Lamele de ras taie de asemenea un anumit procentaj de păr dintr-o dată. Ele pot ajuta la subţierea părului dacă îl tundem de sus în jos cu o mână, iar cu cealaltă ţinem părul pentru a-l tensiona.

Putem experimenta această modalitate de a ne subţia părul, ţinând cont de cât de multă presiune este nevoie pentru lamă.

Pasul 3

Părul uscat arată şi se simte mult mai gros decât părul umed, astfel că tot ce imită umezeala poate ajuta. Balsamurile de păr speciale, gelurile de păr, produsele hidratante, şampoanele pentru păr deteriorat, toate pot ajuta părul să arate mai subţire. Sfatul nostru este să nu abuzezi de aceste produse.

Pasul 4

O nouă tunsoare îţi poate face părul să arate mai subţire. Tipurile de tunsori care ţin cont de textura părului pot de asemenea să dea impresia unui păr subţire. Întreabă-ţi  stylist-ul ce tunsoare se potriveşte cel mai bine părului tău.

Pasul 5

Lasă-ţi părul să crească. Cu cât va fi mai lung, cu atât va fi mai greu şi va avea un aspect mai subţire. Părul scurt nu este recomandat celor care se confruntă cu probleme de grosime.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read