HomeFrumuseteCoafuri & TunsoriModele noi de coafuri retro

Modele noi de coafuri retro

Stitul retro este specific anilor ’50, iar de atunci nu lipseste din trendurile modei nici in anul acesta. Fie ca vorbim de moda sau coafuri designerii si hairstylistii sunt pur si simplu indragostiti de liniile si caracteristicile stilului retro.

In materie de coafuri putem spune ca acest stil predomina in fiecare an la care se adauga mici schimbari. Incepand de la Madonna care a crescut cu acest stil pana la Miley Cyrus, vedetele de la Hollywood sunt pur si simplu indragostite de coafurile retro.

Datorita aspectului elegant pe care il au acestea ofera un plus de feminitatea doamnelor, fiind totodata o coafura de purtat la evenimente importante. Se pare ca stilul retro este reprezentat de tunsorile medii si bucle. Nici coafura coc nu este lipsita deoarece este o coafura folosita in ziua de astazi foarte mult la mirese.

Bretonul si cararea pe o parte sunt nelipsite din creatii atunci cand vorbim despre coafuri retro asa ca nu uitati daca nu stiti ce coafura sa va alegeti pentru un nou look, una retro va v-a pune foarte bine in evidenta trasaturile.

Buclele glam, parul cu mult volum, parul prin in coada si parul drept au fost intotdeauna apreciate de barbati si sunt coafuri care pot fi purtate atat la o imbracaminte eleganta cat si una sport. Trebuie sa va reamintesc ca daca acum 50 de ani se purtau buclele mult mai accentuate, acum se poarta buclele lejere si mari cu aspect cat mai natural, deoarece naturaletea mereu a atras priviri.

Cred ca majoritatea dintre voi ati auzit ca moda revine inapoi, asa ca stati fara grija in momentul in care alegeti sa va expuneti in public cu o coafura retro deoarece veti fi in pas cu moda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read