404 Not Found


nginx
Extensii de Par Natural pentru o stralucire si un volum de invidiat | FashionLife.ro
HomeFrumuseteCoafuri & Tunsori Extensii de Par Natural pentru o stralucire si un volum de...

Extensii de Par Natural pentru o stralucire si un volum de invidiat

woman_hair_by_gurbetruzgari-d5vcvkkExtensiile sunt o investitie pe termen lung, femeile in general aleg saloane specializate pentru a-si aplica extensii cu cheratina sau microring atunci cand este vorba de un eveniment important, o ocazie speciala sau chiar pentru o schimbare totala de look.

Ficare femeie este frumoasa, diferenta este ca unele investesc mai mult in look-ul lor, iar altele nu pun pret atat de mare pe aspectul fizic.

Multi barbati considera ca femeile sunt seducatoare daca au un par lung si matasos, fapt care ne indeamna pe multe dintre noi care nu am fost inzestrate de “mama natura” cu o podoaba capilara bogata sa apelam la extensii de par natural.

Pana acum ceva timp existau peruci din par natural si sintetice, nu existau extensii care sa fie accesibile tuturor. Acum exista numeroase tipuri de extensii in functie de cerintele fiecareia.

V-ati saturat de par fara volum? Daca doriti o schimbare de look instanta, va recomand cu incredere extensii din par natural 100% de pe buenobia.ro

Extensiile de par va adauga volum, lungime, textura in cateva momente. Ele pot fi atasate de parul propriu prin cateva metode bine cunoscute in Romania. Cateva dintre metode ar fi: cu clipsuri, aplicare la cald, la rece, aplicare prin coasere, prin atasarea unor inele special concepute pentru a nu aluneca de pe suvitele proprii. Toate aceste metode va sunt puse la dispozitie in majoritatea saloanelor de infrumusetare din tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read