HomeFrumuseteCoafuri & TunsoriExtensii cu Microring din par Natural

Extensii cu Microring din par Natural

extensii-cu-microring

Buenobia va propune extensii cu microring din par natural, sunt semi-permanente, sistemul de prindere se realizeaza cu ajutorul unor inele care se strang cu un cleste special.

Se monteaza de catre o persoana experimentata. Raman fixate in par timp de 3-4 luni. Inelele sunt foarte rezistente si nu aluneca din par dupa ce sunt atasate. Calitatea superioara a firului de par garanteaza o folosire de lunga durata fata de alte marci de extensii de par natural.

De asemenea, va punem la dispozitie accesoriile necesare pt aplicarea acestor extensii cu microring din par natural. Parul din care sunt confectionate extensiile cu microring este de provenienta indiana si, datorita acestui fapt, suntem mandri sa va oferim extensii de par natural de cea mai buna calitate la cel mai avantajos pret!

Diferenta dintre extensii cu microring si extensii de tip clip on consta in faptul ca se aplica cu ajutorul unor ustensile speciale la saloanele de infrumusetare. Va recomandam pentru aplicarea extensiilor de tip Microring sa apelati la un Hair-stylist experimentat pentru a vi se aplica extensii cu microring.

Calitatea extensiilor este de cea mai inalta calitate. Un set de extensii de tip Microring contine 50 de suvite

Avantaje:

  • usor de intretinut
  • se pot coafa si vopsi
  • raman fixate in par timp de 2-3 luni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read