HomeFrumuseteCoafuri & TunsoriExtensii Clip On din Par Natural

Extensii Clip On din Par Natural

extensii-naturale

Colectia BuenoBia Gold – 2013 va aduce in prim plan extensii Clip On din par natural de cea mai buna calitate si, ca noutate pe piata romaneasca, clipsurile ultra small, foarte discrete, pentru un plus de confort si siguranta. In prezent, majoritatea extensiilor Clip On pe piata romaneasca sunt confectionate prin taierea unei singure mese in mai multe seturi, lucru ce face ca parul sa fie foarte putin pe mesa si foarte fragil, firele de par se desprind foarte usor de cusatura.

Va oferim extensii Clip On din par natural fabricate manual set cu set. Astfel, mai mult par este adaugat pe fiecare set pentru o rezistenta mult mai mare a cusaturii la fortare si pentru un aspect mult mai plin. Nu este necesara intretinerea la coafor sau alte ingrijiri speciale.

Acet tip de extensii clip on sunt detasabile, se monteaza in doar cateva minute.Va recomandam sa le indepartati pe timpul noptii. Parul din care sunt confectionate aceste extensii Clip On este de provenienta indiana si, datorita acestui fapt, suntem mandri sa va oferim extensii din par natural 100% de cea mai buna calitate la cel mai avantajos pret!

Instructiuni de Montare si Intretinere pentru extensii Clip On:

  • Nu fortati clemele extensiilor. Ele se inchid-deschid simplu.
  • Aplicati fixativ pe portiunea de par unde aplicati clema pentru o fixare mai buna.
  • Nu dormiti cu extensiile pentru ca riscati sa le rupeti clemele.
  • Nu este indicata spalarea parului cu extensiile montate pentru ca se pot desprinde din par.
  • Extensiile Clip-on se spala separat cu sampon si balsam sau masca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read