cum-sa-te-tunzi-in-2010_6_size1

Dacă plănuieşti o schimbare de look, ţine cont de ultimele tendinţe şi de sfaturile hair-stilistilor de top! Uite ce tunsori sunt la modă!

Tunsori scurte in franjuri

In caz ca nu ai observat inca, tunsorile scurte au facut furori in randul multor femei la sfarsitul anului 2009. Ei bine, in 2010 ele vor continua sa fie in top, punctele lor forte fiind treptele si bretonul. Halle Barry s-a tuns deja scurt!

Tunsorile in stilul Rihanna

Anul trecut, Rihanna a trecut printr-o serie de schimbari de look. Cele mai dramatice si totodata, mai hot, au fost tunsorile care au imbinat parul lung cu zone din cap rase. Ei bine, anul acesta poti urma exemplul cantaretei si vei avea un look demn de invidiat!

Bobul, in continuare pe val

Se pare ca nu scapam atat de usor de tunsoarea bob. Ba mai mult, anul acesta bobul se reinventeaza. Acesta va avea un aspect mai tepos si o lungime pana la umeri, simetrica sau asimetrica, si va fi conturat cu ajutorul treptelor! Cantareata americana Kimberly Caldwell da o nota indrazneata bobului, iar Jessica Biel si Jessica Alba opteaza pentru un bob mai lung.

Lung si natural

Daca ai par lung si nu vrei sa ti-l tunzi nicidecum, atunci anul acesta pastreaza-l cat mai natural! Uita de placa de intins parul si lasa-l sa se aranjeze in functie de textura sa naturala. Daca vrei sa-l aranjezi, opteaza pentru o coada de cal, un coc prins in varful capului sau diverse tipuri de impletituri.

Bretonul, nelipsit in 2010

Indiferent la ce tunsoare ai sa te opresti in acest an, tine cont si de faptul ca bretonul este o alegere inspirata!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.