Daca ai căzut pe mâna unui “hairstilist” incapabil să faca o tunsoare care să poată beneficia măcar de calificativul “decentă“, ai incurcat-o.

Nu o să iti spunem să nu disperi, însă o să încercăm măcar să te ajutăm cum să “gestionezi criza” în aşa fel încât să îţi vină inima la loc.

Cum să scapi de o tunsoare proastă?

Vestea proastă e că nu ai cum să scapi singură de ea.Vestea bună este ca se poate face totuşi ceva. În primul rând trebuie să îţi faci o programare la un salon bun. Poate te va costa ceva mai mult decat de obicei, dar merită. Nu te  risca încă o dată ;)

Gaseşte o metodă să îţi aranjezi frizura astfel încat „dezastrul” să nu mai fie atat de evident: achizitionează nişte produse de styling (gel, spuma, fixativ). De asemenea, poţi folosi clame sau alte accesorii pentru păr.

Extensiile de păr, mesele sau o perucă pot fi soluţii de moment. Grijă mare pe termen lung deoarece acestea pot produce neplăceri. Extensiile de păr şi mesele prost puse şi purtarea excesiva a unei peruci te pun în faţa unei alte probleme: căderea excesiva a părului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.