404 Not Found


nginx
Coafuri în tendinţă în vara lui 2009 | FashionLife.ro
HomeFrumuseteCoafuri & TunsoriCoafuri în tendinţă în vara lui 2009

Coafuri în tendinţă în vara lui 2009

Sezonul de vară 2009 propune coafuri uşoare, necomplicate, un look marin cât mai natural.

Amazoana şic

Părul brun e frumos atunci când ondulat şi suplu. Pe plajă, o floare artificială colorată este binevenită pentru accesorizarea buclelor. Cărarea se face pe mijloc, pentru a sublinia simetria chipului. Dacă natura nu te-a înzestrat cu bucle mari, foloseşte bigudiurile.

Wet & Dry

Vârfurile sunt uscate, iar rădăcinile sunt ude şi pieptănate bine. Acesta este efectul wet&dry, marea tendinţă a verii lui 2009. Cu atât mai bine, deoarece este simplu de realizat. Udă-ţi piaptănul şi treceţi-l prin păr, de la rădăcină spre vârfuri.

Coroana împletită

Coroana împletită este cea mai simplă coafură ce arată uniunea dintre şic şi practic: nici un pic de păr în ochi care să-ţi blocheze razele UV, şi un estetic superb. Aceasta coafură li se potriveşte femeilor-copil, care au trăsături fine ale chipului.

Bucle babydoll

Această coafură presupune volum şi bucle sălbatice. Părul se prinde la spate cu un elastic cu floare sau cu perle. Seara, poţi să-l prinzi cu un elastic-bijuterie, pentru a profita din plin de look-ul babydoll.

Diadema vegetală

Şi mai voluminoasă, reusita diademei vegetale nu ţine decât de accesorizare. Machiaza-te discret, pentru a nu părea prea mult. Fă-ţi o jumătate de coc în vârful capului, şi în jurul lui prinde tot felul de agrafe (fluturi), pentru a forma o coroană. Restul părului rămâne suplu şi natural.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read