HomeFrumuseteCoafuri & TunsoriCoafura rapida pentru un look deosebit

Coafura rapida pentru un look deosebit

braid7-wikihowcom

Daca ai parul lung si vrei sa incerci o coafura rapida si versatila, incearca o coada impletita. Nu este vorba insa despre orice coada, ci despre impletitura in doua. Aceasta coafura, care poate fi realizata in mai multe variante, se potriveste atat tinutelor casual, cat si celor elegante.

Iata cum poti realiza impletitura in doua!

Pentru a realiza impletitura in doua, alege mai intai varianta de coafura pe care doresti sa o realizezi. Asadar, fie imparti parul in doua suvite, facand o carare pe mijloc, pentru a impleti cozi de-o parte si de alta a capului, fie il prinzi intr-o coada de cal pe care o vei impleti ulterior. Il mai poti lasa pe tot intr-un manunchi, pentru a incepe impletitura din zona cefei.

Orice varianta ai alege, metoda prin care se realizeaza impletitura este urmatoarea: 

In primul rand, trebuie sa imparti parul in doua suvite egale. Cea din dreapta trebuie rasucita de trei ori in sensul invers acelor de ceasornic, dupa care suvita din stanga trebuie sa treaca peste ea. Repeta apoi acesti pasi pana cand tot parul din manunchi este impletit si prinde coada cu un elastic.

Iata si cateva tipuri de coafuri care au la baza impletitura in doua!

Pentru o tinuta casual, incearca o impletitura in doua sub forma cozii clasice.

 Sursa: becomegorgeous.com

Un aspect usor dezordonat al parului iti poate da un plus de farmec. In acelasi timp, o coada prinsa intr-o parte poate fi purtata indiferent de momentul zilei.

 Sursa: becomegorgeous.com   Sursa: designeveryday.com

Daca vrei sa porti impletitura in doua la o tinuta eleganta, opteaza pentru un coc bazat pe aceasta tehnica sau pe o coafura neconventionala, dar sofisticata.

  
 Sursa: glamcheck.com  Sursa: becomegorgeous.com

Impletitura in doua te poate scoate din incurcatura atunci cand esti lipsita de inspiratie sau cand nu ai timp suficient pentru a realiza o coafura complicata. Incearc-o si tu si nu vei regreta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read