HomeFrumuseteCoafuri & TunsoriCele mai populare coafuri de mireasă

Cele mai populare coafuri de mireasă

Stilul cel mai bun pentru ziua nunţii tale este exact acela care îţi încoronează frumuseţea naturală şi personalitatea.

O coafură de nuntă este foarte importantă pentru apariţia generală. Ea poate face mireasa să arate uluitor sau îi poate umbri frumuseţea şi farmecul.

Nu e de mirare că eşti ocupată cu alesul rochiei şi al accesoriilor, dar coafura este la fel de importantă ca şi rochia de nunta.

Bineînţeles că tipul coafurii se leagă de rochia de mireasă, de forma feţei tale, de textura părului.

Totodată voalul contează foarte mult în alegerea coafurii. Ea fiind cea care dictează daca poţi alege un voal lung, unul minimalist sau chiar renunţarea la el.

Trebuie sa arati ca o printesa, de aceea se recomanda sa nu renunti sub nicio forma la coronita de mireasa.

Ea te face regina zilei, fiind unul dintre cele mai populare accesorii ale miresei traditionale, dar si ale celei moderne.

Este foarte simplu de purtat si de asezat.

Poti sa faci un fel de coc care sa “sustina” coronita sau sa iti lasi parul liber, in valuri pe spate in timp ce putin mai sus de frunte ai plasat semnul distinctiv al celei care patroneaza marele eveniment.
Daca nunta este mai personala si vrei sa arati naturala pentru cei care te stiu si te plac asa cum esti, renunta la a fi formala.

Alege o coronita din flori care sa te prezinte in toata feminitatea de care poti da dovada. Totodata, trebuie sa stii ca miresele nu se pot separa de flori! In par, pe rochie, in buchetul de nunta.

Oricum ai de unde alege. Cele mai populare look-uri folosesc flori ca orhidee si trandafiri, pe care le gasesti intr-o multime de culori.

Pentru un look sofisticat iti poti strange tot parul la spate intr-un coc bine strans chiar deasupra gatului.

Poti adauga tu insati flori in jurul cocului sau alte accesorii ca brosele de par sau pur si simplu un lant de margele.

Stilul Las Vegas este in voga printre miresele tinerei generatii. La acest look funky iti vei aranja un coc in crestet in timp ce suvitele din fata vor fi lasate sa atarne libere.

Voalul va fi un accesoriu care sa aminteasca de traditie, deci ai grija sa il prinzi cat mai in spate — ce e modern trebuie sa aiba prim-planul!.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read