22

Extensiile de par devin din ce in ce mai populare, mai ales in randul mireselor si celebritatilor. Doua dintre cele mai mari beneficii ale extensiilor de par este volumul si lungimea. Daca aveti un par rar acum puteti avea volumul dorit, iar daca va doriti mai multa lungime, extensiile de par va ajuta si in acest scop.

Noi femeile ne straduim sa ne ingrijim si sa aratam tot timpul cat mai bine. Podoaba capilara este foarte importanta. Se spune ca daca avem un corp sanatos acesta se reflecta si in parul nostru. O femeie puternica cu incredere in sine va arata tot timpul ca o celebritate.

Daca am sta sa ne gandim, celebritatile sunt femei ca noi, dar care au avut la un moment dat o posibilitate sa ajunga in lumina reflectoarelor. De ce ar fi ele deosebite de noi? Unul dintre motive ar fi ca acorda o atentie deosebita look-ului. Extensiile din par natural sunt disponibile in multe nunante, este important sa achizitionati extensii pe nuanta dorita, sa nu mai fiti nevoite sa le vopsiti.

Extensiile va ofera lungime, volum, textura si stralucire. Puteti continua cu tratamente speciale pentru par chiar daca purtati extensii.

Eu folosesc extensiile cu clip on momentan, avantajele pe care mi le ofera acest tip de extensii este ca sunt discrete, le pot aplica foarte usor, sunt usor de intretinut si imi onfera volumul si lungimea pe care mi le doresc. In fiecare saptamana folosesc o masca de par pentru ele. Niciodata nu le periu daca sunt ude, doar cand sunt uscate le periu cu o perie speciala conceputa pentru extensiile de par care nu smulge firele de par din cusatura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.