HomeFrumuseteCoafuri & TunsoriAi visat la un par lung, cu mult volum si stralucitor?

Ai visat la un par lung, cu mult volum si stralucitor?

24Toate femeile sunt frumoase. Diferenta este ca unele investesc mai mult in look-ul lor, iar altele nu pun un pret atat de mare pe aspectul fizic.

Extensiile sunt o investitie pe termen lung. Femeile aleg saloanele specializate in extensii de par pentru a-si adauga volum, lungime podoabei capilare, sau chiar pentru o ocazie speciala, cum ar fi o nunta, un botez, sau poate o petrecere.

Desi multe femei doresc sa arate cat mai provocator cand merg intr-un club sau poate intr-o discoteca si atunci opteaza sa isi aplice extensii.

Barbatii considera ca femeile cu parul lung sunt seducatoare, iar acest fapt ne indeamna pe multe dintre noi sa punem un accent mai mare cand e vorba de podoaba noastra capilara.

Pana acum ceva timp nu existau extensii de par, existau doar peruci din par natural sau sintetice. Tin minte ca mai demult mi-am achizitionat si eu una din par sintetic pentru ca nu mi-am permis sa imi cumpar una din par natural, am crezut ca o sa pot iesi pe strada cu ea, dar arata groaznic si am lasat-o in dulap. A fost cea mai proasta investitie, noroc ca nu a fost scumpa.

Consider ca suntem norocoase sa ne putem cumpara extensii de par care sunt atat de usor de aplicat si au un aspect atat de natural. Intr-adevar multe extensii care sunt de vanzare pe net nu sunt chiar din par natural, desi au o reclama foarte buna, eu imi command doar de unde am garantia si certitudinea ca primesc factura si o garantie ca sunt din par natural.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read