HomeFrumuseteCe legatura este intre oaia Neo Zeelandeza si frumusetea Taniei Budi?

Ce legatura este intre oaia Neo Zeelandeza si frumusetea Taniei Budi?

tania-budi-tratament-placenta-oaie

Tania Budi a ales sa isi intinereasca tenul printr-o metoda de ultima ora, practicata de medicul estetician la care apeleaza si Catalin Botezatu. Este vorba de un tratament cu placenta de oaie dintr-o specie din Noua Zeelanda.

Tania Budi a apelat la o metoda noua de infrumusetare, folosita de marile staruri de la Hollywood.

Mai exact, un tratament ce are la baza un extract de placenta de oaie Noua Zeelandeza, aplicat de medicul estetician la care apeleaza si Catalin Botezatu.

Tratamentul doctorului Iancu Morad dureaza in jur de 90 de minute si costa 300 de euro sedinta. Mai exact, dup ace se deschid porii, se aplica pe piele o sustanta fabricata din bucati de placenta de oaie din Noua Zeelanda, amestecata cu particule fine de aur.

Metoda este urmata si de Victoria Beckham, Jennifer Lopez sau George Clooney, bineinteles, in cabinetele de la Hollywood.

Catalin-Botezatu-Dr-Morad

Catalin Botezatu a apelat, la randul lui, la “Terapia Dracula”.

Spre deosebire de alte tratamente anti imbatranire este singurul care revigoreaza pielea mainilor si ridurile de pe gat si decolteu, dar are si un efect de regenerare celulara recomandat tuturor celor trecuti de 35 de ani.

Acest tip de terapie, ce consta in injectarea in muschii fetei a unui ser extras din sangele pacientului, imbogatit cu vitamine si aminoacizi, este considerata cea mai “fierbinte” noutate din domeniul tratamentelor impotriva imbatranirii.

Terapia S3 – prescurtarea de la Stimulated Self Serum Therapy nu e dificila, medicul recolteaza o cantitate mica din sangele pacientului – o fiola, separand apoi celulele rosii de ser si trombocite. Dupa ce sunt adaugate vitamine si aminoacizi, acest ser imbogatit este reinjectat in muschii fetei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read