HomeFrumuseteBotox-ul, cel mai nou trend in materie de cadouri de Craciun

Botox-ul, cel mai nou trend in materie de cadouri de Craciun

botox-cadou-craciun

S-a creat un nou trend in materie de cadouri de Craciun! Conform celor mai recente studii, din ce in ce mai multi oameni inlocuiesc darurile traditionale facute pana acum celor dragi cu vouchere cadou la clinicile de chirurgie estetica!

Este sezonul cadourilor, iar pentru cei care nu au gasit inca darurile perfecte pentru cei dragi, site-ul elle.com vine cu o propunere inedita – de ce sa nu le oferiti o interventie chirurgicala la cabinetul medicului estetician? Conform unor studii recente, oamenii apeleaza acum, mai mult ca niciodata, la operatiile estetice.

Julian Few, faimos plastician in Chicago, spune ca in ultima vreme, este din ce in ce mai „la moda” sa daruiesti cuiva o sedinta de injectii cu Botox sau un lifting facial, motiv pentru care au fost introduse si voucherele cadou – pe care pana acum le gaseam in general in magazine.

S-a intamplat chiar ca patronul unei companii mici sa mearga la o clinica de chirurgie estetica spunand ca vrea sa le ofere angajatilor sai, drept cadou, lifting-uri faciale.

Mamele le cadorisesc pe fiicele lor cu seidnte de eliminare definitiva a parului nedorit, surorile isi daruiesc intre ele tratamente de infrumusetare, etc. Se pare chiar ca un astfel de cadou nu este potrivit doar pentru femei, fiind si numeroase reprezentante ale sexului frumos achizitionand vouchere-cadou pentru partenerii lor de viata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read