timthumb.php Exfolierea, modul de a ne împrospăta pielea, este “refluxul” de supravieţuire al micilor noastre celule…Iar corpul nu trebuie să fie în deficit, din acest punct de vedere!

AVANTAJE

Nu numai că ajută la o mai bună curăţire a pielii, dar exfolierea permite pătrunderea elementelor active, din produsele pe care le folosim (pentru slăbit, relaxante, hrănitoare, hidratante), făcându-le astfel mai eficiente, întrucât pielea este mai permeabilă.

BĂTĂLIA ÎNCEPE DE SUS

O doză generoasă de scrub pe umeri şi braţe, pe care le frecăm cu mişcări circulare. Se aplică un produs de gomaj pe dosul braţelor şi mai ales la coate, considerate zone-cheie, care capătă foarte repede un aspect rugos, dezagreabil. Produsele mai delicate sunt pentru zona decolteului care, totuşi, nu trebuie neglijat, şi mai ales pe sâni, ce trebuie menajaţi tot timpul.

PICIOARE MĂTĂSOASE

Urcăm dinspre glezne de-a lungul pulpei (de preferinţă înainte de epilat), insistând asupra genunchilor, apoi pe coapse şi pe fese, cu aceleaşi mişcări circulare, având un efect nemaipomenit.

CÂND?

Ideal ar fi o dată pe săptămână (dar, în orice caz, nu mai mult de două ori, deoarece riscăm să agresăm epiderma), în timpul duşului, profitând de faptul că pielea este umedă…şi că ne putem clăti bine, ca să nu mai rămână nicio granulă de scrub.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.